Hastir dedirten reklamlar[+18]

süpermiş hacı ellerine sağlık:hhman::hhmanD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Vallaha helal olsun bütün söleyeceklerimizi yazmışlar :D

14. coca cola nın ramazan ayında yayınlanan tüm reklamları. ırak'ta bir milyona yakın insanın ölmesine neden ol, lübnan'ı bir ay boyunca bombardıman altında tutup büyükşehirleri tarumar eden, filistinlilere etmediği zülum kalmayan israil'e destek çık, ardından "ramazan coşkusunu coca cola ile yaşayın, hayırlı ramazanlar" sözleri ve tasavvufi bir melodi eşliğinde müthiş bir yüzsüzlükle coca cola almamızı iste. yok, o kadar aptallaşmadık.

Sizce kaçtanemiz aptallaşmadık.... 70 milyonda kaç_?

guzel dostum bu yola dewam et

dew motor yağları :D
eyvah dewrildi
yok DEWe
DEWam et :D
motorumun dewri süper :D
dev dew devri:)

ya buna ne demeli gördüğümde kanalı değiştiriyorum ya siz?

züpperdi yawww
emeğine sağlık

Güzel inceleme Güzel tespit ... Ellerine sağlık.

( bir ek te benden )
yumoş reklamında çocuk annesine bağırır
- Anneee Kazağım sertleşmiş
Baba da bağırır
- Hanııım Benimkide sertleşmiş
:durdurun:durdurun:durdurun

bey piliç rreklamı var kadın fırının önünde pilice bakar dudaklarını yalar sona arkadan bi fon müzik
ooooooooo peypiliç amaaaaaaaaaan beypiliç dio müzik eşliğinde içeri kadının annesi babası kocası cocugu ellerinde tabaklarıyla oynayarak girerler ıyk

------------------

ha bide sey var cosla reklamı çocuklar içerde halının üstünde oynarken ne idüğü belirsiz bi içecek dökülür halıya kadın eyvah der heme yan odadan pembe kıyafetli adamlar içeri ellerinde cosla larla gelir:D
cosla pembesine güvenin zart zurt die konusur ne saçma benm evimden cıksa öle tipler tepelerim hepsini

evin içinde biz de knt istiyoruz die die dolaştığımı hatırlıyorum :D

harbydennn haziiiqqqtiiiR yhaaa :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun ellerine saqlıkk müthişşşş olmşşş :clap:biggrin

Yürrrüüüüüü be kim tutar seni mükemmel...
ellerine sağlık

Geri