Hastayım Çocukları Taciz Etmeden Duramıyorm

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
56ownqsapikk_taciz.jpg

25 kuruş verip 6 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapığın polise söylediği ilk sözler...

ADANA (İHA) - Çocukları taciz etmekten kurtulmak için tedavi olan sapık, hastaneden çıkıp 6 yaşındaki çocuğu taciz etti.

Adana'da ev sorma bahanesiyle yanına çağırdığı 6 yaşındaki kız çocuğunu 25 kuruş ile kandırarak taciz eden şahıs, tedavi gördüğü hastanede yakalandı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklu bulunan ve tedavi olması için mahkeme tarafından temmuz ayında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Mehmet Y. (26), 6 yaşındaki T.R.E. isimli kız çocuğunu ev sorma bahanesiyle yanına çağırdı. Kız çocuğunu sorduğu evin en üst katına götürerek, "Pantolonunu çıkartırsan sana şeker alman için 25 kuruş veririm" deyip taciz eden Mehmet Y., daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Çocukların haber vermesi üzerine durumu öğrenen T.R.E.'nin annesi, kızını bulmak için evden ayrıldı. Bir süre sonra kızı T.R.E.'yi sokakta ağlarken bulan anne, yaşananları öğrenince polise haber verdi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde psikolog nezaretinde çizilen robot resmin daha önce 'çocuğa cinsel istismarda bulunmak'tan 8 suç kaydı bulunan Mehmet Y.'ye ait olduğu tespit edildi. Yapılan kısa çalışmanın ardından Mehmet Y., tedavi olmak için gittiği hastanede yakalandı. Karşısında ahlak polisini görünce ağlayan Mehmet Y., "Ben hastayım, çocukları taciz etmeden duramıyorum ama tedavi olmak istiyorum" dedi.

Gözaltına alınan Mehmet Y.'nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

BEN HASTAYIM ÇOCUKLARI TACİZ ETMEDEN DURAMIYORUM

Bela okumaktan daha büyük ne varsa onu bulsun

Geri