Hasan Şaş'tan İnsanlık Dersi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
İşte insan Hasan

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, kaza yapan bir araçta kanlar içinde bulduğu 4 yaşındaki çocukla annesinin yaşamlarını kurtardı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, kaza yapan bir araçta kanlar içinde bulduğu ve kimsenin müdahale etmediği 4 yaşındaki çocukla annesini hastaneye kaldırarak yaşamlarını kurtardı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu, yeşil sahaların ele avuca sığmayan hırçın çocuğu Hasan Şaş, yardımseverliği ve insanlığı ile bir kez daha takdir topladı.
Gaziantepspor deplasmanı öncesinde verilen izin gününde, eşi Sibel ve minik oğlu Yusuf Deniz ile birlikte Florya'da bir restoranda kahvaltı yapan yıldız oyuncu, evine dönerken başından geçen bir olayla, insanlığın henüz ölmediğini kanıtlamış oldu.

Kahvaltı sonrasında aracına binen ve evine doğru yola koyulan yıldız futbolcu, hemen önünde bir minibüsle özel bir aracın yaptığı kazayı görerek, arabasını durdurdu. Hasan Şaş kaza sonucunda özel araçta kanlar içinde ambulansın gelmesini bekleyen 4 yaşındaki küçük bir çocukla annesinin imdadına yetişti. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında insanlık dersi veren milli oyuncu, çağrılan ambulansın gelmesini beklemeden, talihsiz çocuğu ve annesini jipine bindirerek Yeşilköy İnternational Hospital'in acil servisine götürdü.
İlk müdahele sırasında kazazedelerin başında duran ve hayati tehlikeyi atlatmalarıyla büyük mutluluk yaşayan Hasan Şaş'ın daha sonra 'Geçmiş olsun' dileklerini ileterek hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

Hasan'ın, 1 yaşındaki oğlu ve eşinin yanında böyle bir davranışta bulunması ise acil servisteki personeli doktorları da kendisine hayran bıraktı. Yıldız futbolcu, yaptığı davranışın abartılmaması gerektiğini söyleyerek, "Benim yerimde kim olsa, aynısını yapardı. Benim de bir oğlum var. Böyle kazalar hepimizin başına gelebilir" ifadesini kullandı.

MİLLİYET

Futbolculuk hiçbirşeydir...İnsanlık herşeyy...Helal olsun Hasan'a...Allah razı olsun...

Haber için saolasın..

hasan şaşı futbolcu kişiligiyle hiç sevmem hatta nefret ederim.ama bu yaptıgı hareket gerçekten futbolçu kişiligi dışındaki hayatta ne kadar iyimser bi insan oldugunu gösteriyor helal olsn sana hasan şaş

sanki cok sey yapmis .... futbolcu olarak aldigi paralarla ne yapabilecegini düsünün .. eger yapsaydi bu övülecek sey olurdu ...

Aysar' Alıntı:
sanki cok sey yapmis .... futbolcu olarak aldigi paralarla ne yapabilecegini düsünün .. eger yapsaydi bu övülecek sey olurdu ...

Kardeş, senin tepkini anlayabilmiş değilim. Adam bırakıp gitseydi daha mı iyi olacaktı yani ? O telaş anında fulbolcu olarak aldığı paraları düşünüp ne yapması gerekirdi, hastane mi yaptıracaktı yani ?

edit: Ayrıca Hasan Şaş Adana'da ve Kilis'te yardıma muhtaç ailelere para-gıda-giysi-yakacak yardımı yapıyor her yıl. Allah kabul etsin.

wala Allah razı olsun hasah sastan..aysar dostum yorumunu bende anlamıs deılım..

arkadaslar simdi tamam tabii ki orda onlara yardim etmesiyle cok iyi birsey yapmis .. ama bunu herkes yapardi .. ondaki söhretle yapabilecegi bu yaptiginin yaninda anilacak birsey degil .. bunu kast etmeye calismistim ..

duyarlı insanlar oldukça yardım severlik ölmez ordakilerin acaba bi yakınları olsaydı hala öylece durup bakarlarmıydı olaya Allah razı olsun emeğine sağlık

Gerçekleri Tarih Yazar;Tarihide Hasan Şaş Yazar!:D

Bravo Hasan'a..Aldığı yada Alamadığı(!)her prim helal olsun ona!!!:)

Helal Olsun...

bravo hasan kardeşimize. Allah razı olsun.

Dun haberlerde izlemistim. Takdir edilecek bir sey.
Aldigi paralarla yapilabilcek seylerin liste basinda bu
ulkeye bir sey katmayan fakat kaymagini yiyenler gelmesi
lazim. Tamam spor da bir eglence turudur fakat ulkemizi
yurt disinda tanitir ve bize gurur verir. Kendini bilmez sanatcilardan
tutun is adami diye gecinen kisiler var daha hesabi sorulacak.
Onlar bir okul acsa, aa bak ne guzel deniyor. Onlarin bir okul acmasi,
aldiklari haksiz servet yaninda, Hasanin yaptigi kadar degerli durmaz..

Ben İzmir'de oturuyorum, eski Beşiktaş'lı Ahmet Yıldırım da bizim mahallede bi cami yaptırmıştı, şadırvana onun adı verildi. Gerçekten çok yardımsever bi insanmış, mahalledeki yoksul vatandaşlarımıza para-gıda yardımı yapıyor. Aldığı para sonuna kadar helal olsun bu yiğide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri