HAS Parti

06ysf06

New member
Reaction score
0
Has başkan Numan Kurtulmuş. Eskilerden sıkılan, dürüst ve kaliteli lider arayan, başka alternatif yok mu diyen, duruşu konuşması karizması olan...
Mutlaka özgeçmişini okuyun. Körü körüne kimseye destek vermeye gerek yok. Sonra 5 yıl acısını hepimiz çekiyoruz.
Aklı başında olan destekleyeceği kişiler hakkında mutlaka araştırma yapar.
Bizim kimseye verilmiş bir sözümüz, kimseye karşı bir muhtaçlığımız yok çok şükür.

numan kurtulmuş iyi adamdı ama harcadırlar ...bence

Evet aslında adamı zamanında harcamaya çalışmışlar. Eşinin nasıl görevden alındığını okuduğumda şok oldum. Kalite ve eğitimin vermiş olduğu olgunlukla olsa gerek duruşunu hiç bozmamış. Valla yerinde ben olsam bunu yapanların hepsini diri diri yakardım.
Ülkenin birlik ve düzeni, bolluk ve bereketi, huzur ve mutluluğu için böyle insanların yönetim kadrosunda olması gerekir. İnşallah meclise girer de alem nesli tükenmekte olan Adam görür...

Numan Kurtulmuş gerçekten çok iyi bir adam Fakat siyasette koştuğu kulvar bugün itibarı ile hatalı. Ülkeyi bölmek , 10 yıllık kazanımları yoketmek , Tüm dünyada yine sadakaya muhtaç hasta adam konumuna sokmak isteyen onca çabanın yek vücut olduğu , At izinin İt izine karıştığı , Akıllara zarar veren uç noktalarda gizli koalisyon belgelerinin ortaya çıktığı günlerde ; Tüm bu karşı hareketlere Tek Başına dimdik durmaya çalışan bir Akparti'nin yanında değilde karşısında yer alması Numan Kurtulmuş adına üzüntü verici bir durum.

Gerçekten de At izinin it izine karıştığı bir ortam. Aslında insanları arayışa iten en büyük etken bu olsa gerek. Kimin ne olduğu belli değil. Menfaati için yapmacağı dalkavukluk kalmayan bir çok tipin Akparti etrafında toplanmış olması belkide en büyük etken.
Bunları gördükçe, Hacı Bayram-ı Veli Hazretlerinin yaşadığı bir olay gelir hep aklıma;
Döneminde vergilerden muaf olmak için bu Büyük Zatın etrafına toplanmış menfaat düşkünü insanların bir anda O mübarek insanı nasıl yanlız bıraktıklarını bilenler iyi bilir. Sadece bir kişi kaldığı söylenir.
Korkarım ki bu olay, içinde bulunduğumuz dönemi özetleyen güzel bir örnek sanki...

Siyasette ki her görüşüne %100 katıldığım tek kişi.Ak Parti bu denli iktidara oynamasa,HAS Parti barajı geçebilme izlenimini verebilse düşünmeden oy vereceğim parti.

Numan Kurtulmuş gibi adamlar zor bulunur siyasette.

Ghost HAS parti Ak Partinin ekonomi politikasını eleştiriyor,en önemli karşıtlığı ise gelir bölüşümündeki adaletsizlikten dolayıdır.Ak parti ekonomi anlamında diğer iktidarlardan bariz derece üstün bu ortada ancak gelir dağılımı ve orta sınıfın genişlemesi konusunda pekde başarılı olduğu söylenemez.
Kurtulmuş'un değimiyle derviş - fisher modeli ekonomiyi bitirmek lazım.Yani dünyada bir malı en ucuza üretenden almayalım,kendimiz üretip kullanalıp,istihdamı bu şekilde sağlayalım.

Zaten HAS parti ile AKP politikaları arasında uçurum yok.

Dünyada hiçbir ülke üretmeden refaha kavuşmamıştır, kavuşamazda, ekonominin temelinde üretim yatar.. üreteceksiniz, halkınıza ucuza sunacaksınız kalanı ise dünya fiyatları ile ihrac edeceksiniz bunun dışındaki hiçbir ekonomi modeli geçerli ve başarılı değildir, bu tüm dünyada böyledir şimdi asıl soruya gelelim akp 9 senede üretim için neden hiçbirşey yapmadı ? dış kaynaklı yabancı sermayeyi ülkeye getirip ekonomiyi düzene sokmak sizce güvenilirmidir ? bu yabancı sermayenin neden sadece bankacılık sektörüne ve stratejik iş kollarına yatırım yaptığını düşünüyormusunuz ? Neden hiçbir yabancı sermaye grubu gelip de üretim sektörüne yatırım yapmıyor ? özür dilerim ama buna BAŞKASININ S....LE GERDEĞE GİRMEK denir. İşte akp nin yapıp ,halkı kandırdığı nokta burasıdır.

Sn NUMAN KURTULMUŞ cok değerli bir insan... rahmetli hoca cıkmasaydı şimdi hiç baraj sıkıntısı olmayacaktı..koltuk sevdasından harcadılar bu secim olmasada ilerdeki secimlerde umutluyum Sn NUMAN KURTULMUŞTAN. kim hayırlıysa o gecsin diyorum allahtan.:001_rolleyes:

Genel Seçimler 4 yılda bir yapılır kardeş.Tanıtımında dikkatimi çekti !

Genel Seçimler 4 yılda bir yapılır kardeş.Tanıtımında dikkatimi çekti !

Haklısın kardeşim, Genel Seçimler 4 yılda bir yapılıyor. Uzun süredir gündem de ne var; malum seçimler. Seçimden sonra ne olacak; sonuçların tartışması, hükümet kurmaya çalışma vs. Ben bunlar için kaba hesapla 1 sene dedim. Ha ne olur 5 ay yada 8 ay sürer. Belkide 2 sene hiç belli olmaz. Sence de seçimlerden önce ve sonra kaybedilen süreyi göz önünde bulundurmak gerekmez mi? Sonuçta geçen bu süreç te kaybeden yine ülke yine millet olmayacak mı?

Geri