Harun Yahya (Adnan Oktar) Kimdir?

yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama bu adam silah soruyla bi mankenle birlikte olduğu için yakalanan hani bu keleşli adamları fln olan canlı yayında müritleri tarafından devletin polisine kdr tehtit savuran hoca deil miydi ? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum o başkasımıydı adamın günahını almayayım da ?

yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama bu adam silah soruyla bi mankenle birlikte olduğu için yakalanan hani bu keleşli adamları fln olan canlı yayında müritleri tarafından devletin polisine kdr tehtit savuran hoca deil miydi ? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum o başkasımıydı adamın günahını almayayım da ?

Doğru hatırlıyorsun ama yanlış biliyorsun.

Burda mahkeme kararı var buyur...

Ebru Şimşek'in iddialarının gerçek dışı olduğu, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 2006/26 esas sayılı davada Başsavcılığın verdiği BERAAT MÜTALAASI ve yine 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2007/7 No.lu BERAAT KARARI ile kesinlik kazanmıştır. Beraat kararında yer alan ifadeler şu şekildedir.

"Sanıkların savunmalarına, katılan Ebru Şimşek vekillerinin beyanlarına, Ebru Şimşek ile ilgili izlenen CD görüntülerine, yine Ebru Şimşek ile ilgili CD görüntüleri üzerinde görüş beyan eden bilirkişi Nevzat Tarhan'ın beyanına, inşaat mühendisi bilirkişi Çağlar Göksu'nun Ebru Şimşek'in görüntülerinin alındığı evle ilgili beyanına, EBRU ŞİMŞEK'İN İLİŞKİLERİ konusunda beyanda bulunan savunma tanıkları Özgür Aydemir, Mehmet Ali Yıldırım, Tacettin İnce, Yavuz Coşkun, İbrahim Özcan, Ecevit Şahin'in anlatımlarına göre; sanıklar (..) hakkında TEHDİT İLE MENFAAT SAĞLAMAK (ŞANTAJ) SUÇUNDAN AÇILAN DAVADA ATILI SUÇUN SÜBUT BULMADIĞI (SABİT OLMADIĞI) ANLAŞILMAKLA (...) SANIKLARIN BERAATİNE KARAR VERİLMESİ GEREKTİĞİ SONUCUNA VARILMIŞTIR."

Doğru hatırlıyorsun ama yanlış biliyorsun.

Burda mahkeme kararı var buyur...

Ebru Şimşek'in iddialarının gerçek dışı olduğu, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 2006/26 esas sayılı davada Başsavcılığın verdiği BERAAT MÜTALAASI ve yine 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2007/7 No.lu BERAAT KARARI ile kesinlik kazanmıştır. Beraat kararında yer alan ifadeler şu şekildedir.

"Sanıkların savunmalarına, katılan Ebru Şimşek vekillerinin beyanlarına, Ebru Şimşek ile ilgili izlenen CD görüntülerine, yine Ebru Şimşek ile ilgili CD görüntüleri üzerinde görüş beyan eden bilirkişi Nevzat Tarhan'ın beyanına, inşaat mühendisi bilirkişi Çağlar Göksu'nun Ebru Şimşek'in görüntülerinin alındığı evle ilgili beyanına, EBRU ŞİMŞEK'İN İLİŞKİLERİ konusunda beyanda bulunan savunma tanıkları Özgür Aydemir, Mehmet Ali Yıldırım, Tacettin İnce, Yavuz Coşkun, İbrahim Özcan, Ecevit Şahin'in anlatımlarına göre; sanıklar (..) hakkında TEHDİT İLE MENFAAT SAĞLAMAK (ŞANTAJ) SUÇUNDAN AÇILAN DAVADA ATILI SUÇUN SÜBUT BULMADIĞI (SABİT OLMADIĞI) ANLAŞILMAKLA (...) SANIKLARIN BERAATİNE KARAR VERİLMESİ GEREKTİĞİ SONUCUNA VARILMIŞTIR."

hmm peki ikna oldum yani sonuçta mahkeme kararı var peki müridinin canlı yayında silah alıp hocamı saçından sürekleyen polisi vurcam açıklamasına yorumun ne ? kimseyi suçlamıyorm yanlış anlama kitaplarınıda okudum zamanında sadece bu adamı eleştirmek için darwinci evrimcimi olmak mı gerekio onu anlamadım çok saçma ve komik çünki bu mantık

Evet doğrudur... Ama bir yanlışın var bu adam "hoca" değildir. Sıradan bir kimsedir. Bu zat sadece etrafındaki kişilik bozukluğu olan genç kimseler tarafından hoca olarak görülür. Aslında öyle bir ünvanı yoktur. Ayrıca kendisi bu sorunlu gençler tarafından oluşturulmuş tarikat yada cemaat benzeri bir vakfın reisidir.

Zamanında bunlar baskın üstüne baskın yedi. İğrenç ve sapık oluşumları deşifre oldu. Tehtit ve dolandırıcılıktan yargılandılar. Ama davaların hepsi düştü. Davaların düşme sebebide davacı ve tanıkların tehtit yoluyla gericekilmelerine zorlanması ve delillerin karartılmasıdır.

Bu tarikat bozması sapık oluşumun esir gençlerinin aileleri de dava açmıştı bunlara. Ama davacı aileler bizzat kendi "öz" çocukları tarafından tehtit edilerek davalarından vaz geçmeleri sağlanmıştı.

Şunuda eklemek isterim, bu zatın özel avukat ordusu vardır. Hukukun bütün açıklarını çok iyi bilirler ve bu açıklardan yararlanarak sürekli kendilerini aklamaya çalışırlar.

Kapattırdıkları onlarca inernet siteleride cabası.

Bu platformda da bu mürit gençlere çok rahat rastlayabilirsiniz. Zaten bu mesajdan önce ve sonra yapılmış ve yapılacak avukatlıktan bu kimselerin kimler olduğunuda çok iyi anlarsınız.

hmm peki ikna oldum yani sonuçta mahkeme kararı var peki müridinin canlı yayında silah alıp hocamı saçından sürekleyen polisi vurcam açıklamasına yorumun ne ? kimseyi suçlamıyorm yanlış anlama kitaplarınıda okudum zamanında sadece bu adamı eleştirmek için darwinci evrimcimi olmak mı gerekio onu anlamadım çok saçma ve komik çünki bu mantık

Ya pek bilemiyorum doğrusu şimdi birşey desem yalan olur sen bana bir görüntü video versen ben ona göre baksam...
Eleştiriye gelince özel isteği var zaten eleştiriler [email protected] adresine gönderirirsen sana canlı yayında cevap verir inşaAllah...

Çok fırlama bu "İnci Sölük" yazarları, bakın [email protected] ziyareti. Mutlaka izleyin kopma garantili bir video:lol:

YouTube - Adnan Hoca'nin Canli Yayinda Madara Olusu

"şukule ul inci":lol:

Eee ne var bunda.Dalga geçilen değil dalga geçen rezildir bu her aklı başında insanın bildiği birşeydir.
Benim için Adnan Hoca Asrın incisidir bak gördün mü Allah razı olsun benim yerime göndermişler Allah gani gani razı olsun...

OCSC öldürdün beni gülmekten dostum harikasın! :)))

Çok gülen iyi gülermiş.Sen gülmeye devam et en evvel o bir tebliğ yani islam'a çağrı programı Allah ayetinde ciddi olun gülmeyin diye buyuruyor bizide uyarıyor.Sen buna uy demiyorum ama bir insan olarak diğer inançlara saygı duyman gerekir.Programda öyle bir olay olmuş olabilir o sözü ben söyledim sayıyorum ama senin gülmen acziyetini gösteriyor sürekli hakaret etmeniz benim hoşuma gider ama toplum acziyetinizi görüyor.Bugüne kadar hiç senin inancında dalga geçtim mi?Neden inançlı değilsin dedim mi?
Saygı vardır.Mesela adam budistse budist saygı duyarım tebliğ yaparsa ayrı saygı duyarım bu ne çocuk gibi haha ha bak budist...
Bazen aceba diyorum...

Bırak kelime oyunlarını şimdi.Senin adamın foyası ortaya çıkınca yada madara edilince neden böyle celalleniyorsunuz?Hani o çok bilirdi alimdi ilim irfan sahibiydi.Senin şu Harun Yahya önce kendi dinine saygı duysun.Programda kıza nasıl diyor izlemedin mi Kuran-ı Kerim'i aç diye.Gir bak izle sonra konuş ;)

Bırak kelime oyunlarını şimdi.Senin adamın foyası ortaya çıkınca yada madara edilince neden böyle celalleniyorsunuz?Hani o çok bilirdi alimdi ilim irfan sahibiydi.Senin şu Harun Yahya önce kendi dinine saygı duysun.Programda kıza nasıl diyor izlemedin mi Kuran-ı Kerim'i aç diye.Gir bak izle sonra konuş ;)

Yok inan cellalenmiyorum sadece üzülüyorum onlar için değil sizin için.
Foyası ortaya çıkınca derken yine hayal görmeye başladın kardeş inan saçmalayanları sevmem hele benimle konuşurken daha bir tane sırtımı yere değdirecek birşey bulamadınız dikkat ettin mi saatlerdir sadece demogoji var...

harun yahya ne oldugunu bilen biliyor Allah böyle din istismari yapan delilerden korusun
yahu savuindugunuz adama bakin sanki babanizin oglu bosverin baska yazilarini koyacamda millet o insandan nefret edecek

Bak bilen biliyormuş.Helal olsun yavuz_28.:thumbup1:

Evet kesinlikle bilen biliyor al sana Dünya çapında.
Türkiyede seveni çok zaten o tartışılmaz ama sen dış ülkeden bir bak.

Dünya Çapında seçilen 500 Müslüman Anketi

* Adnan Oktar 41%
* Sheikh Mehmet Nazim Adil Al Qubrusi Al Haqqani 33%
* Shaykh Hisham Kabbani 12%
* Mohammad Shaikh 8%
* Harun Yahya 2%
* Fethullah Gulen 0%
* Sultanul Awliya Mawlana Shaykh Nazim Adil Al Haqqani 0%
* Erdogan 0%

Writers & Authors(Yazarlar)

*1. Adnan-Oktar Adnan Oktar 36085

*2. Ahmad-Shamlou Ahmad Shamlou 19057

*3. JOANNA-DE-aNGELIS JOANNA DE ÂNGELIS 15933

*4. Faiz-Mohammad Faiz Mohammad 13752

*5. Machado-de-Assis Machado de Assis 13453

*6. Dostoyevsky Dostoyevsky 9573

*7. Hejar Hejar 9406

*8. Luis-Vaz-de-Cam-es Luís Vaz de Camões 8961

*9. Ahmad-Kasravi Ahmad Kasravi 8430

*10. Mohammad-Ghazi Mohammad Ghazi 7507

benim 10 milyon dolarım olsaydı ve böyle saçma işlerde kendimi 1.sırada göstermek isteseydim emin ol bende 1 numara olurdum ;)

Geri