Harry Potter'dan Dünya Rekoru...

ℓσя∂

Altın Üye
Reaction score
0

harry_potter_hi1.jpg

15 Temmuz’da saatler 00:00 ’ı vurduğunda Amerika’da 3,003 sinemada vizyona giren Harry Potter ve Melez Prens, 22.2 milyon dolarla tüm zamanların en büyük gece yarısı açılış hasılatını elde etti.Harry Potter ve Melez Prens'in bu rekoru, gece yarısı açılışlarında elde edilen hasılatlarda 18 milyon dolar ile Kara Şövalye (The Dark Knight) ve 17 milyon dolar ile Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı’nı (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith) geride bıraktığı anlamına geliyor.
Serinin 6. filminde uyarlandığı kitaba sadık kalıp kalınmadığı ve diğer filmlerine nazaran daha kötü olduğuna dair ateşli tartışmalar sürüp dursun Harry Potter ve Melez Prens tüm tartışmalara karşı rekoru kırdı.

Harry Potter ve Melez Prens’i,
ülkemizde ilk gününde 55 bin 932 kişi izledi.

serinin kaymağını yediler.Diğer bölümlerele kıyaslandığında tam bir hayal kırıklığı

diger filmlerine göre gercekten cok kötuydu ama kitabı okudugunuzda filmin süper bişi olcagını düsündürüyo ama hayal kırıklıgı yasattı

bence güzeldi niye diye sorarsanız kitaba göre böyleydi bazı yerleri hariç ve 7. filmde yaşanacakların birazda özeti vardı

bende bugün izledim çok kötüydü cd si çıkmış haberim yoktu boşu boşuna verdim 8 lirayı:D

Ne kitabını okudum, ne filmine gittim bilion mu?

bana göre diğer filimlerinde biraz fazla sihir ve büyü vardı bu filimde pek fazla kullanılmamış

herkes kötü diyor km izlediyse %90 i kötü diyor bende izlemedim :) biraz baktım harbidende izlerken uykum geliyor gibiydi kapadım :D

7. fiLme hazırLıktı , o yüzden fazLada bişey bekLemiyodum. Yine de güzeLdi.

Geri