Harry Potter Günden Güne Eriyor ..

İlginc geçmiş olsun cocuga.

Süpermani oynayanların basına garip şeyler geliodu bu cocukda filmin kurbanı deildir umarım =)

gerçekten insanları anlamak zor bu dünyada nefret ettiklerini söyleyen hastalıkla dalga geçen insanlar war bence gerçekten acı werici bu insanların durumu daha insan olmayı ya bilmiolar yada bildiklerini zannediyorlar acaba hiç bi harry potter kitabını okudular mı ki böle insanlardan kitap okumalarıda beklenemez kendilerini geliştirirlerdi biraz olsun ben çocuk için Allah a dua ederken böle konuşanları görünce içimden kin ve nefret geçiyor inşallah benim gibi düşünenler de wardır.Allah acil şifalar werir inşallah.

Bu tipi sevmem ama yakaLandıgı hastaLık kötü :S

inşallah allah yardımcısı olur ve iyileşir ne olursa olsun o bir insan ve hepimizin başına aynı şey gelebilir.

hastaligi icin uzuldum ama ona uyuz oluyom harry potter filmi ya

oğlum adına çok üzüldüm.allah şifa versin...

harry porter da oynayan oyuncu karaktere tamda uymuştu ama film gerçekten çok saçmalamışlar yanlış anlamayın efek ve karakter olarak deşil sadece diyaloğlardaki ve yönetmenin kurgulamadaki tutarsızlığı çocuğa çok üzüldüm çocuk iş yapardı Allah kimsenin başına vermesin

BEN tam bir harry potter hayranıyım bir sürü harry potter sitesine üyeyim onlarda artık ölmüş durumda harry potter cılık iyice yok oluyor bu beni üzüyor birde daniel hasta oldu BU ARADA KONUYU AÇAN ARKADAŞ YANLIŞ ŞEYLER YAZIO DANIEL İN DURUMU İİ GEÇENLERDE bir programa katıldı sadeve ayakkabılarını bağlayamıyor ve yazı yazmakta güçlük çekiyormuş ve bence warner bros onu tedavi ettirir merak etmeyin

harry ii di be düselir inş

Söhretin En Doruk Noktasındayken Birden İnsan BöyLe yere CakıLabiLiyormus Bunun CanLı kanıtı İste PayLasım İçin SaoL

Geri