Harici HDD Sorunu

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
1 Tb Hdd Ne Olduysa Bugün Pc Görmüyor. usbleri kontrol ettim sorun yok. sürücü güncelledim sorun yok. hdd calısıyor. ancak bilgisayarımda hddyi görmüyor ve icine giremiyorum. bilgisi olan var mı acaba ? :bored:

başka bilgisayarda açılıyor ama senin bilgisayarda açılmıyor değil mi ?
hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?

Başka Bilgisayarda Denemedim . ama 1 Gün önce Calısıyodu. Win 7 Kullanıyorum.

Control Panel > Folder Options > View Sekmesi > "Hide empty drivers in the Computer folders" seçeneğinde ki tiki kaldırdığında sorunun çözülmesi lazım.

Aksam eve gittigimde deniycem. tesekkürler joker.

birde bilgisayara direk sata yada ide yoluyla bir denersen sorunun usb lerdemi yoksa disktemi olduğunu çözersin

Şu an baska bi harici denedim ve sorun yok :S ama 1 tb yi hala görmüyor

yukardan Harf olarak yazdığında H: veya I: veya F: gibi içine giriyorsan bir virüs yemişsindir ondan kaynaklanıyordur.. Combofix yükle bi temizlesin sonra düzelir diye umuyorum tabii başka pc'de tak ilk önce HDD'yi HDD' mi sorun bi öğrenmen lazım ...

1 saaat kadar önce arkadasın pc de denedim olmadı. sanırım diskte problem var. dinledim calısırken atarak calısıyodu. büyük ihtimal bizim Chucky (Yegen) odaya kactıgında devirdi. tamir görür mü acaba bu durumda ?

αqqα уєкяυ;5331196' Alıntı:
1 saaat kadar önce arkadasın pc de denedim olmadı. sanırım diskte problem var. dinledim calısırken atarak calısıyodu. büyük ihtimal bizim Chucky (Yegen) odaya kactıgında devirdi. tamir görür mü acaba bu durumda ?

philips 120gb vardı. bir kere senin söylediğin sorunu yaşadım garantiye tamire gönderdim. yapamadılar sıfırını gönderdiler. o gelen de aynı şekilde bozuldu. senin dediğin gibi aynı. tam çalışmaya başlıyor tık-tık-tık diyor ve duruyordu. elektrik geliyor ama açılmıyordu. reset at bence önce. eğer reset işe yaramazsa tamire gönder ama olacağını sanmıyorum.

Bilgisayarım sağ tıkla yöneti aç, aygıt yöneticisi ne gir. en altta taşınabilir aygıtlar var. oraya bi gir bakalım. birde şunu dene. önce başka bir usb tak 1 gb lik fln. ondan sonra hdd yi tak.

Söylediklerinin hepsini denedim daha önce.. işe yaramadım maalesef. garantiside daha gecen ay bitti . aksilik işte.

Geri