Harici disk yardım lütfen..!!!!!

seigneure

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar az evvel harici diske başka bilgisayardan filmler yükledim ardından kendi bilgisayarıma yüklemek istedim diğer bilgisayarda yarım saatte yüklediğim şeyler benim bilgisayarda bilmem kaç saatte yükleyeceğini yazıyor 5 saat yada 10 saat..!!! Benim bilgisayara ne yapmam lazım ki diğer bilgisayardaki gibi hızlı işlem yapsın..
Lütfen tavsiyelerde bulunu..!!!

Xp Speeder ' i dene derim ama senin pc'n yavaş ise özellekleri bakımından yavaş atabiliyor olabilir bi de microsoft'un olayı bu tahmin edemezler 4 hafta derler 10 dk da biter :)

O tahmini süredir,, zaman geçtikte düşüp diger bilgisayardaki gibi sabitlenecek ve kısa bir zaman'a düşecektir.

bilgisayar harddiske filmleri yüklediğim bilgisayar celeron 2.49 benim bilgisayar pentium4 3.00 ama onun kadar bile hızlı değil sadece şu an için değil genel anlamda bu tarz işlerde daha hızlı olması için neyapabilirim

işletim sistemleri aynımı ?

bendede bi ara böle bişi olmuştu xp ile vista nın kopyalamı hızı farklıydı.

vista da nedense daha yavaştı.

ben tera copy kullanıyorum sana da onu önerebilirim.forumda var paylaşmıştık.

windows un kendi kopyalama hızı düşük diye bende onu kullanıyorum ve memnunum.

senin de belki sorununa çözüm olabilir.

her iki bilgisayarda XP .... acaba benim bilgisayara kurulması gereken bişeymi varda kurulu değil...!!!???

olabilir ama tam bilemiyorum.

tera copy yi bi dene istersen bende çünkü onla hız artışı sağlamıştım.

anakart sürücüleri kurulu mu?
USB portları 2.0 olarak çalışıyor mu?

Yavaş olan bilgisayarın arkaplanında daha çok işlem çalışıyodur benim aklıma sadece bu geldi

aygıt yöneticisinden baktım ama orda çıkmadı.

everest programından baktım usb bölümüne orda usb 2.0 olarak yazıyodu.

Geri