..::Hareketli Yazı Yapımı::..

Ya ben Bişi daha Sorcam .Yaptım Herşei Bitti.ama Background u Silmeyi BEceremedm.Yardımcı Olursanız Sevinirim

Ya ben Bişi daha Sorcam .Yaptım Herşei Bitti.ama Background u Silmeyi BEceremedm.Yardımcı Olursanız Sevinirim

6og1vd2.jpg

sağ taraftaki layer penceresinde resimdeki gibi Backround seçiliyken alt taraftaki çöp kutusuna tıklaman yeterli =)

Gizli Özne Hiç Bİlmeyenlere bile Özel Ders Veriyosun haksızlık :D

VALLAHİ DE GÜLECEKSİNİZ BANA AMA BENİM HARFLER GÖZÜKMÜYOR...

ne ettiysem ( kırmızı siyah mavi) yok abi harfler.sanki murekkebi bitmiş yazıcı gibi beyaz.. arka tarafıda siyah edemedim olmadı yaa.. bu işin püf müdür küfümüdür bi deyin yaw...

çok güzel olmuş ya bende deniycem teşekkürler

gizli özne bişi soracam senin kullandığın yazı tipi fontu hangisi, aslında internette var birsürü fontlar ama senin kullandığın yazı tipi biraz dikkatimi çekti, bu hangi yazı tipi?

gizli özne bişi soracam senin kullandığın yazı tipi fontu hangisi, aslında internette var birsürü fontlar ama senin kullandığın yazı tipi biraz dikkatimi çekti, bu hangi yazı tipi?

Çalışmada kullandığımı soruyorsan "Barber Shop"
BURDAN indirebilirsin :goz:

saolasın kardeş böle bi çalışmaya ihtiyacım vardı ama nasıl yapıldıını bilmiyordum tşk ler:clap

ımage ready programı ayrımıı bu photoshopun aynısı bende war ama su ımageready hakkında bılgı almak ıstıorum

eLine sağLık...

ımage ready programı ayrımıı bu photoshopun aynısı bende war ama su ımageready hakkında bılgı almak ıstıorum

image ready photoshop cs2 de var cs3 sürümünde yok.. imageready yede tools panelinin altındaki kısayolla geçiş yapabiliisn :goz:

Harikasın arkadaşım sana çok çok teşekürler inan harika oldu

Geri