..::Hareketli Yazı Yapımı::..

bu konudaki son msjını bugun saat 16:55 de yapmısın=) eğerki yüklemeye devam ettiysen artık sende ps'e sahipsin. zaman ne kadar çabk geçti=)

indirmedisen "Ortbit" programıyla yüklemeni tavsie ederim=) biraz daha hızlıdır kendisi;)

Teşekkürler Dostum çok Işime Yaradı

sağol hocam ellerine sağlık güzel bir çalışma

Saol gizli özne bunu ögrendigim iyi oldu bır tane yaptım kolaymıs.:clap:clap
emrerg4.gif

usta sağolasın güzel olmuşta birde şunu anlatsan renkli renkli oluyorya yazılar hani mesela oeuykucu arkadaşın avatarındaki gibi onu nasıl yapıcaz

usta sağolasın güzel olmuşta birde şunu anlatsan renkli renkli oluyorya yazılar hani mesela oeuykucu arkadaşın avatarındaki gibi onu nasıl yapıcaz

aynı mantık
yine yazımızı harf harf yazıyoruz
bu sefer her harfi birer kere kopyalıyoruz
yani layerimizde her harften ikişer tane oluyor
yazının tamamını oluşturan harfler sürekli görünüyor
kopyaların rengini değiştirerek anlatımda belirtildiği gibi framelere göre görünür veya görünmez yapıyoruz

aynı mantık
yine yazımızı harf harf yazıyoruz
bu sefer her harfi birer kere kopyalıyoruz
yani layerimizde her harften ikişer tane oluyor
yazının tamamını oluşturan harfler sürekli görünüyor
kopyaların rengini değiştirerek anlatımda belirtildiği gibi framelere göre görünür veya görünmez yapıyoruz

sağolasın çok teşekkürler

Te$ekkurler

Tek kelimeyle harika bir anlatım ne kadar teşekkür edilse az bence ellerine emeğine sağlık bu arada Mevlid kandilinizde mübarek olsun

Ya bişi Sorcam .Ben bu Her harfiFarklı Layerda YAzamıourum.YAni Yazdığımda İlk LAyerdakide Deişio.onu Nasıl YApcaz .Çok Denedim .Mesela İlk Bütün metni YAzıyorum Sonra Tek Tek Harfleri yazmak istediğimde Olmuyor.Metnin Tamamı Çıkıyor Karşıma .Silinmiyorda .Of Kafaı yedm ya..Bi yardımcı Olun Lütfen ..

Ya bişi Sorcam .Ben bu Her harfiFarklı Layerda YAzamıourum.YAni Yazdığımda İlk LAyerdakide Deişio.onu Nasıl YApcaz .Çok Denedim .Mesela İlk Bütün metni YAzıyorum Sonra Tek Tek Harfleri yazmak istediğimde Olmuyor.Metnin Tamamı Çıkıyor Karşıma .Silinmiyorda .Of Kafaı yedm ya..Bi yardımcı Olun Lütfen ..

Yazı yazmaya başlamak için ne yapıyoruz?
"Type Tool" u kullanıyoruz değil mi? Yani bildiğimiz malum "T"
Yazacağımız kelime 5 harfliyse "T" yi 5 kere kullanıyoruz
Önce bastık "T" ye ilk harfi yazdık, sağ alttaki layer penceresinde layerimiz oluştu. O layeri bir kere tıkladığımız zaman artık o layer kalıcı oldu. Yeniden "T" ye basıp 2. harfimizi yazdığımız zaman yeni bir layer oluştu.Onu da aynı şekilde kalıcı yapıp yazımız bitene kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz.
Olay bu kadar basit yani =)

Geri