..::Hareketli Yazı Yapımı::..

olura anlaya bileceğim bi photoshop proğ bulabilirsem mutlaka denicem yinede emeğine sağlık

yamadın ben bea

walla süper anlatmışsın
eline diline sağlık

teşekkürler emeğine sağlık..

Evet ii Olmus Dai Banada soruyolardı ne zmandır aklımda idi :D

bişi anLadıysam arap oLuyum:D gizLii özne photoshop ve image ready programları yok bi zahmet upload etsen:D

:D en basit şekilde anlattım
bunları yapabilmen için az da olsa photoshop bilmen lazım
sitede var photoshop programı
aratırsan bulursun
hadi kolay gelsin :D

bişi anLadıysam arap oLuyum:D gizLii özne photoshop ve image ready programları yok bi zahmet upload etsen:D

ohh be sonunda yaptım:durdurun
nasıl olmuş=))

14t7int.gif

gizli özne bide şu yazıları nasıl değişik yapıyoruz hani senin yaptığın gibi hackhell yazmışsında değişik şekilde ben onu yazamadım normal yapabildim anca:durdurun

ohh be sonunda yaptım:durdurun
nasıl olmuş=))

14t7int.gif

gizli özne bide şu yazıları nasıl değişik yapıyoruz hani senin yaptığın gibi hackhell yazmışsında değişik şekilde ben onu yazamadım normal yapabildim anca:durdurun

:clap ellerine sağlık, güzel olmuş :clap

1041bwl.jpg

ama belirttiğim yerde sadece bilgisayarında kayıtlı olan yazı fontları görünür
farklı fontları burdan veya başka bir font sitesinden yükleyerek onlarla da güzel ve şekilli yazılar yazabilirsin :D
kolay gelsin

Ben hiç bir şey anlamadım anlatım fazla açıklayıcı değil bunu bunu yapın demişin ama nerden yapıcağız ? Yani tamam bilenler hemen anlıyoda ben bi şey anlamadım

Birazda bana yardım etseniz ?

Güzel Emek Vermişin Kardes Sagolasın.

Ben hiç bir şey anlamadım anlatım fazla açıklayıcı değil bunu bunu yapın demişin ama nerden yapıcağız ? Yani tamam bilenler hemen anlıyoda ben bi şey anlamadım

arkadaş gayet net bi açıklama yapmıs!
nerden yapacagn konusunda ise!
photoshop, pc'nde yüklüyse anlatıma göre yapabilirsn.
+ps de yeni olanların anlaması zaten geç olacaktır ve zmnla ps'ni genişletirsen hersey aklında kalıcı olacaktır. ve eminim buna=)

bu arada emegine saglık kardeş=)

valla kardeşim ben konuyu hiç bilmeyenler için hazırladım
ve anlatım gayet basit

photoshopu kullanabilenler için anlatsam zaten 3-4 cümlede bitirirdim

konuyu takip ederek adım adım uygularsan yapabilirsin
kolay gelsin

çok sağol şu avatarınıda anlatsan onuda bunun gibi mi yapıcaz=))

mantık aynı :D
konunun sonunda da belirttiğim gibi işin mantığını kavradıktan sonra gerisi hayal gücünüze kalmış

benim avatar da benim hayal gücümün ürünü :D

Tamam özür dilerim de program çok geç indiriliyor 4-5 satte nasıl halletcez onu ?

Geri