Hard To Be A GoD - FuLL RiP [HH Up] [HF]

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
vrxc29.jpg

..:: Oyunun Konusu ::..

Hard to Be a God isimli rol yapma oyunu Strugatsky kardeşlerin aynı isimli romanını konu alıyor. Yerel bir savaşı konu edinen oyunda, akademiden yeni mezun olmuş, körpecik bir genci canlandıracağız. Amacımız halkımızı kurtarmak..

..:: Oyundan GörüntüLer ::..

10-10.jpg

..:: Sistem GereksinimLeri ::..

Windows® 2000/XP, Pentium®IV 2 Ghz (2,5 GHz recommended), sound card compatible DirectX®, 512 MB RAM (1024 recommended), graphic card 3D 128MB, DirectX 9.0 (graphic card compatible DirectX9.0c with 256 Mo recommended).
Oyun bize neler mi vaat ediyor?

Atla seyahat.
100 den fazla kılıç, her türlü silah...
Sıradan olmayan hikaye ağı
Gelişmiş NPC sistemi
Gerçek zamanlı yaşam, hava koşulları
Çoklu diyalog seçimleri..

..:: DownLoad "HotFiLe" ::..
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: HTBAG_UpByKaRma.part1.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: HTBAG_UpByKaRma.part2.rar

rar pass: karma@hackhell

ilk denememde kuramadım yanlış yoldan gittiğim için , benim gibi yapmayın diye anlatıyorum

partları tek klasöre çıkart / içindeki rarlı dosyayı bir daha klasöre çıkart / ardından setup'a tıkla (den dataları tıklamıştım =) / setup dosyayı dos şeklinde tüm extractları ve yüklemeleri o yapıyor , kayıt defteri için izin istiyor eve diyin geçin / ardından kurulum bitiyor , dosya 1.5 gb oluyor / sonra yeşil renkli olan AWE dosyasına tıklıyoruz ve oyun açılıyor .

arkadaşlar bu oyunu oynayanınız var mı ben lvl 11 deym baron vaisari's estate diye bi bölümdeyim görev yerine gidiyorum ama bişey olmuo oraya gitmeden önce başka bişe mi yapmam gerekio günlerdir uğraşıorum oyunun tam çözümüde yok sinir oldum cevaplarsanız sevinirim bekliyorum

Geri