Harami bekarlıga veda ediyor =))

allah tamamına erdirsin

Allah mesut etsin bir yastıkda kocayın inş.darısı benim basıma :D

Bir ömür boyu mutluluklar ;)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim haıtırnaz dostlar
konunun açıldığı tarihde banlı olduğumdan dolayı cevap verememiş ve sizlere teşekkür edememiştim
o sebebten bugün konuya yazıyor ve hepinize teşekkür ediyorum =)

yillaridr evliliğe en uzak adam diye tabir ettiğim ben, şu an bu büyük mutluluğun doruklarındayım allahıma şükürler olsunki bu güzel olayı bana yaşattı darısı diğer bekar bütün kardeşlerimin başına

neyse bunu geçelim aslinda söylemek istediğim birkaç şey var onlarıda burdan söylemeyi uygun gördüm ayrıca konu açmaya gerek yokm sanırım

hemen hemen 2 yıl olucak hackhell üyesiyim ve seve seve bu sitede bulundum ayrıca yöneticilik yaptım
sitede bulunduğum bu süre içerisinde dikkat ettiğim bazı hususlar oldu misalen savunduğum ve doğru bildiğim şeyler konusunda fikren mücadele vermek ayrıca kimseyi kırmamaya özen göstermek

geçen üyelik süremin çoüunda bu değerlerimi korudum
ancak banlanmama sebeb olan son olayda bu değerler dışına çıktım
o yüzden son olan olay yüzünden öncelikle sevgili ikra, sicdirecth ve neccko kardeşklerimden özür dilerim umarım haklarını helal ederler.

son olarak bu özel anımı sizlerle paylaşmama aracı olan jewel'e, ve bu günümü kutlayan haıtrnaz dostlara çok çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın görüşmek üzere

Geri