Hani Bayrağın Dalgalandığı Her Yer Vatandı?

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

HANİ BAYRAĞIN DALGALANDIĞI HER YER VATANDI?

Vatan millet deyince mangalda kül bırakmıyorlar…
Bayrak ezan deyince yeri göğü inletiyorlar…
Ama iş icraata gelince dut yemiş bülbüle dönüyorlar…

Kimlerden bahsediyoruz?

Türkiye’de ülkeyi yönetmeye aday olduğunu söyleyen,biz bu ülkenin gerçek sahipleriyiz diyenlerden…

Atatürk’ün kurduğu partinin mirasını hala yemeye devam edenler…

Aştan,işten,emekten,insan haklarından bahsedenler…

Bu milletin sırtından asalak geçinip karın büyütenler…

Ergenekon haraç örgütünden nemalananlar…

Yani Ankara’dan öteye geçemeyen Deniz Baykallar…
Diyarbakır’da aday dahi göstermeyiz diyen Bahçeliler…
Ve irili ufaklı bilumum partiler…
Sendikalar…
Sivil toplum kuruluşları…
İllegal örgütlenmeler,çeteler…
Yakalarına kocaman Atatürk rozeti takıp ellerinden bayrakları düşürmeyenler…

Hani Misak-ı Milli sınırları içinde Türk Bayrağı’nın dalgalandığı her yer vatandı?

Neden Doğu ve Güneydoğu’ya gitmiyorsunuz,gidemiyorsunuz?
Neden oralarda seçim çalışması yapmıyorsunuz,yapamıyorsunuz?
Neden Büyükşehirlerin dahi kongrelerine katılmıyorsunuz,katılamıyorsunuz?

Neden?

Çünkü bu vatanı sevmiyorsunuz?
Çünkü konuşurken yalan söylüyorsunuz?
Çünkü korkuyorsunuz?
Çünkü sadece kendi saltanatınızı düşünüyorsunuz?

Gelelim Demokratik Toplum Partisi’ne…

Bu güne kadar siz değil miydiniz bölgenin geri kalmışlığından dem vurup siyaset yapanlar…

Bölgeye hizmet yapılmıyor diyenler…
Yolları yok…
Elektrikleri yok…
Suları yok diyenler…
İnsanca muamele görmüyoruz diyenler…
Kürt halkı eziliyor diyenler…

Mazlum Kürt halkının sefilliği,perişanlığı ve çaresizliği üzerinden politika yapanlar…

Şimdi bir Başbakan çıkmış;

Yollar inşa ediyor,
İnsanca oturulacak mekanlar yapıyor,
Halkın refah düzeyini yükseltmeye çalışıyor,
İnsana insanca muamele yapıyor,
Çetelere karşı mücadele veriyor,
Yolsuzluklarla mücadele ediyor,
Ve kimsenin gitmediği bölgeyi karış karış ziyaret ediyor…

O zaman neden rahatsızsınız?
Neden bölgeye sokmam diyorsunuz?
Neden Kürt halkına yapılan bu hizmetlere destek olmak yerine köstek olmak için canla başla çalışıyorsunuz?

Neden?

Ben söyleyeyim;

Çünkü Kürt halkı ve Türk halkı uyanıyor…
Ve sizin saltanatınız elden gidiyor!

Tek derdiniz bu!!!

GÜNÜN SÖZÜ

Hata değil çare bulun.

HENRY FORD

:victory:clap:saskin​

http://www.habervaktim.com/yazar/8690/hani_bayragin_dalgalandigi_her_yer_vatandi.html

Alıntı yapılan ve bu tür yazıları yazan sitenin adı neden her yerde aynı acaba ???
Merak ediyorum da bu adamlar akp'li yandaşlarının girdikleri ve trilyonlar götürdükleri ihaleleri , deniz fenerlerini , onlar gibi dindar geçiniyoruz deyip de 14 yaşında kıza sulanan azgın morukların haberlerini neden yapmıyorlar ??

çözemedik arkadaşlar sizleri. Türkiyede yol yapıyorsun ama o yolun sonundaki toprağı da fabrikayı da satıyorsun.. her yeri kendi arkadaşlarına haraç mezat satıyorsun.. arkadaşların dostların da ülkenin malından cebine indirdikçe indiriyor. hiçbir zaman bu kadar yer satılmadı. farkında mısınız ??

chp doğuya neden gitmiyormuş , neden gitsin ?? adama yol da yapsan olmuyor , su da götürsen olmuyor. yapsan da memnun değiller yapmasan da memnun değiller. kendileri bunu çözmedikçe ve özerk bölge istedikçe Allah'ın oğlu olsam o bölgeye gitmem ve gebersinler o zaman derim.. bu kadar basit.

anlayacağınız bu gibi Vakit , haberVAKTİ gibi Erdoğan'cı gazetelerden kurtulup çevrenize bir bakın. Asfalt yol var ancak senden kestiği daha çok vergi ile var. su var ama yıkanamayacak kadar pahalı olan bir su var. elektrik .... daha anlatayım mı ??

akıllı olun akıllı , kafanızı kullanın ve kimler için bu yazıların yazıldığı , her sayfasında kimlerin desteklendiğini okuyun anlayın...

bu arada bir cümle dikkatimi çekti sonlara doğru "insana insanca muamele yapılıyor" diye.....

ananı da al git'ler , çiftçi feryat ederken toplantı salonlarında sen yalancısın , aslında sen toksun , seni başka parti gönderdi diyenler , isyan edip de ekinini göle dökenler , şu kadardan fazlasını üretme dışardan alacağım diyenler , kasımpaşalıyım eli maşalıyım diye gezenler , kes konuşma diye vatandaşa bağıranlar , istiklal marşını bile şaşırıp da yüzünü kapatan ve söylenmesi devam ederken gülerek istiklal marşına devam eden akp'li yöneticiler....... bunlar insanca muamele değil mi ??

bu yazıyı okuyacak bir adam belki üniversite öğrencisi olacak. okuduktan sonra diyecek ki , cennette miyim.. işim yok ama olsun , adam yol yapıyor... :)
belki de bu yazıyı öylesine bir arkadaşımız okuyacak ve gururlanacak , akp neler yapmış be , diğerlerine bak , ne chp ne mhp ne de onlarla aynı cümlede telaffuz ettiği dtp , bişey yapamamış ama başbakanım yapmış diye... benim de dileğimi belki yerine getirir diyecek ve başbakanım diyecek , açım fakirim olmuyor geçinemiyorum , bakın bu da anam diyecek , o da aç diyecek... cevap ortada...

fazla söze gerek yok beyler. bu gibi sitelerin de ne mal oldukları aşikardır. önce kendine sonra başkasına batır çuvaldızı... iğnelik bir durum kalmadı çünkü bu saatten sonra...

LoopUsed simdi sen bunları yazdında...
gözleri olup görmeyenler...
Kulakları olup Duymayanlar
Dilleri Olup Söylemeyenler...
Ayakları Olup Gidemeyenler...
Gittiğinde 250 kisiyle karsılasanlar :D ( deniz bay-kal tunceli 24 mayıs 2007) var ayıp olmuyo mu ya:D
eline sağlık...

Hüseyin Üzmez bizden değil kardeşim...

Solculardan Ergenekoncu çıktı diye tüm solcuları töhmet altına sokamayacağımıza göre dindarlardan da ki bu adam ülkücü idi Hüseyin Üzmez çıktı diye tüm AKP'liler ve sağcılar sapık olamaz ;)

bu yazıyı yazan kişi kaç kere gitmiş acaba ankaranın doğusuna?
ankaranın doğusunda ne mi var?
köylerindeki yolalr kışın kapandığı için 5-6 ay köylerinde mahsur erzurumlular kalan insanlar var
cebinde paket taşıyacak kadar parası olmadığı için sokak tezgahlarından adet oalrak kısa samsun alan diyarbakırlılar var
kurban bayramında yıl boyunca besleyp büyük şehirlerde satmayı planlayan ve her yıl satmayıp hayvalnları geri götürmektense büyük şehirlerdeki kasaplara yem parasına satan karslılar var
kışın yiyecek bir lokma ekmek için 14 kişlik minibüslerde bir yaz boyu karadeniz sahillerinde 5 kuruş paraya fındık toplamya giden batmanlılar var
köyünde ilçesinde ilinde iş imkanı bulmayıp istanbula burrsaya gidip kot imalathanelerinde kot taşlayıp ciğerleri zehirli tozla dolan 3-5 yıl sonrada acılar içinde ölen bingöllüler var
işleyecek toprağı olmadığı için babasından gördüğü kaçağa gidip kolunu bacağını yitiren şanslıysa sağlam olarak büyük şehirlerde sırtındaki çantasıyla dolaşıp 3 kuruşa eşya satmaya çalışan kazandığı aprayı harcayamayıp evine dönen urfalılar var
...

daha saymamı istermisiniz?

bu 20 yıl öncede böyleydi, şimdide böyle. kusura bakmayın. kimseçıkıpta biz doğuya güney doğuya şu kadar yatırım yaptık demesin. diyen insanda önce tebdil-i kıyafet gitsin oraları bi dolaşsın

kaynak eleştirmekten başka bişey yazılmamış bazılarınca..bence güzel yazı,gidemeyenler neden gidemediklerini sorgulamıyorda ,gidenlerin neden gidebildiklerinemi çamur atılıyor anlamadım..

bu yazıyı yazan kişi kaç kere gitmiş acaba ankaranın doğusuna?
ankaranın doğusunda ne mi var?
köylerindeki yolalr kışın kapandığı için 5-6 ay köylerinde mahsur erzurumlular kalan insanlar var
cebinde paket taşıyacak kadar parası olmadığı için sokak tezgahlarından adet oalrak kısa samsun alan diyarbakırlılar var
kurban bayramında yıl boyunca besleyp büyük şehirlerde satmayı planlayan ve her yıl satmayıp hayvalnları geri götürmektense büyük şehirlerdeki kasaplara yem parasına satan karslılar var
kışın yiyecek bir lokma ekmek için 14 kişlik minibüslerde bir yaz boyu karadeniz sahillerinde 5 kuruş paraya fındık toplamya giden batmanlılar var
köyünde ilçesinde ilinde iş imkanı bulmayıp istanbula burrsaya gidip kot imalathanelerinde kot taşlayıp ciğerleri zehirli tozla dolan 3-5 yıl sonrada acılar içinde ölen bingöllüler var
işleyecek toprağı olmadığı için babasından gördüğü kaçağa gidip kolunu bacağını yitiren şanslıysa sağlam olarak büyük şehirlerde sırtındaki çantasıyla dolaşıp 3 kuruşa eşya satmaya çalışan kazandığı aprayı harcayamayıp evine dönen urfalılar var
...

daha saymamı istermisiniz?

bu 20 yıl öncede böyleydi, şimdide böyle. kusura bakmayın. kimseçıkıpta biz doğuya güney doğuya şu kadar yatırım yaptık demesin. diyen insanda önce tebdil-i kıyafet gitsin oraları bi dolaşsın

DÜNYA KÜÇÜLDÜ KARDEŞ,bir yerin durumunu öğrenmek için illa dibine sokulmak gerekmiyor,sobanın yandığını görmek için içine girilmez,dumanından ateşinden alevinden sıcaklığından anlarısn,evet ben doğuya gitmedim,ama saydıkların gün gibi ortada zaten peki bende bundan dolayı diyorumki 80 yıllık ihmal ve etnikliği kaşınan bir halkın yarasına merhem olma gayretinde olan insanlar varken doğudan kopup gelen batıda ağa olan bey olan bu insanların doğuya yapılacak yardımları yada hizmetleri engelleme gayreti neden acaba?ordaki sıkıntıları zaten bizde yadsımıyor inkar etmiyoruzki,var olan bu sıkıntılar üzerinden sömürmek istismar etmek ve böylece yurdu bölmenin tezgahını yapanlar şuan ergenekoncu -pkk cı olarak birbirini kullanan taşeron örgütler değilmi..bunlar ortaya çıkıyor diye solun kalaleri yıkılmıyormu tuncelide sivasta ş.urfada bitliste..sol bundan dolayı payını kaptırmaktan dolayı ergenekona sarılmıyormu? düz mantıkla başladığın yorumun arkasından gelen teşhis budur ,bunu görmedikten sonra 80 yıldır itelenmiş yokedilmiş yada yok sayılmış bir halkın yokluğunu kaşımak ve ikinci sınıf muamlesine sokarak tahriklerle bölünmesine çalışmak değilmidir asıl hainlik..bunu yıllardır yapan dtp bile mamasından olmak ve kürt halkını sömürmekten nemalanmadımı,sol yıllarca bu kürt halkı üzerinden halklara özgürlük sloganını kullanmadımı? şimdi ulasalcı olup saf değiştiryor olmasını nasıl yutalaım..kaç dönemdir mecliste olan kamer genç çiçek sulamaktan öte ne yaptı sol adına milleti adına ? yanıtlarmısınız....artık yemiyor bu millety bunları. gerçkeleri görüyor tvlwerden..dünya ufalırken türkiye büyümüyor beyler..uyanın artık..

Osmanlı ne zaman azınlıklara aşırı imtiyazlar vermeye başlamış çöküş süreci başlamıştırrr....

tayyip benim de elektiriğimi ödesin bana da çocuk başına para versin yeşil kart versin göç etmiyim diye para ödesin DAMIMDA KÜMESİMDE HAYVANLARIMA bile UFO kurcak derecede elektrik tüketiym ama para ödemiyim bende severim akp yi ......

hem onlar oralara kürdistan diyo yani geneli onlar ayrımcılık yaparken gocunmuyolar biz yaparken niye gocunalım
(ben oralarda yaptım birebir konuşmalarım geçti çoğunun ortak görüşü bu.....)

Osmanlı ne zaman azınlıklara aşırı imtiyazlar vermeye başlamış çöküş süreci başlamıştırrr....

tayyip benim de elektiriğimi ödesin bana da çocuk başına para versin yeşil kart versin göç etmiyim diye para ödesin DAMIMDA KÜMESİMDE HAYVANLARIMA bile UFO kurcak derecede elektrik tüketiym ama para ödemiyim bende severim akp yi ......

hem onlar oralara kürdistan diyo yani geneli onlar ayrımcılık yaparken gocunmuyolar biz yaparken niye gocunalım
(ben oralarda yaptım birebir konuşmalarım geçti çoğunun ortak görüşü bu.....)

yakarakmı kurtulalaım ,vererekmi kurtulalım??? çare ne..ihmal ve istismarı körüklemekmi? bedava elektirik kullanıyorsa devletin denetleme mekanizması nerde...dürüst olalım,aynı denetimsizliği istanbulda da yap istanbulun 8milyonu bedavaya getirir elektiriği, kimsede yetim hakkıdır demez..zaten anadolu üretir istanbul tüketir..göçü engelle,kaçağı engelle,terörü engelle,çeteleri engelle,denetime tut,tahrikten uzak tut,yarasını kaşıma,yatırım ve iş sahasını açık tu,kepenk indirtme,etniği ayrıda olsa islam kardeşliğini hakim kıl,bak bakalım ihanet görecekmisin..görürsen ozaman dediğin olsun..

yakarakmı kurtulalaım ,vererekmi kurtulalım??? çare ne..ihmal ve istismarı körüklemekmi? bedava elektirik kullanıyorsa devletin denetleme mekanizması nerde...dürüst olalım,aynı denetimsizliği istanbulda da yap istanbulun 8milyonu bedavaya getirir elektiriği, kimsede yetim hakkıdır demez..zaten anadolu üretir istanbul tüketir..göçü engelle,kaçağı engelle,terörü engelle,çeteleri engelle,denetime tut,tahrikten uzak tut,yarasını kaşıma,yatırım ve iş sahasını açık tu,kepenk indirtme,etniği ayrıda olsa islam kardeşliğini hakim kıl,bak bakalım ihanet görecekmisin..görürsen ozaman dediğin olsun..

ben sen kadar ılımlı düşünümyorum...
çok severdim ama askerliğimi orda yapana kadar...
düşün ya yeşil kart her istiyene veriliyo adamlar ilçe komutanından imza alması gerekiyo tabi herkese verildiği için sıra var ve adamlar homurdanıyodu devlete küfür ediyodu sıra bekletiyolar diye.....

bu tür çok şey görünce HİTLERRR İSTER OLDUM ÜLKENİN BAŞINAAAAA

valinin dediği gibi KALAŞNİKOF alırken paraları var 10 çocuk yaparken paraları var
düğünlerde bizim çatışmada atamak isteyipte atamadığımız mermilerden fazla mermi atarken paraları var....

En ufak bişeyde paramız yok imkanımız yokkk hadiyaaaaaa...
ben yaşadığım yerde görmediğim jipleri oralarda gördüm....
kardeşlik falan bırakcan bi kenara getircen şeriatı SALLANDIRACAN BÖLÜCÜLERİ İBRETİ ALEM İÇİN...
çok değil 10 tane taş atan veleti JOPLASALAR ŞÖYLE KAMERA KARŞISINDA bak bakalım bi daha çocuk bulabiliyolarmı eylem için....

ben sen kadar ılımlı düşünümyorum...
çok severdim ama askerliğimi orda yapana kadar...
düşün ya yeşil kart her istiyene veriliyo adamlar ilçe komutanından imza alması gerekiyo tabi herkese verildiği için sıra var ve adamlar homurdanıyodu devlete küfür ediyodu sıra bekletiyolar diye.....

bu tür çok şey görünce HİTLERRR İSTER OLDUM ÜLKENİN BAŞINAAAAA

bende askere gidene kadar vatan millet sakarya ydım..kışladan girinceye kadar parmakalrımda boynumda bozkurtlar kolyeler yüzxükler vardı...hanedanı,saltanatı ,görünce peygamber ocağı denilen yer bumu diye düşündüm.subay ve üst rütbelilerin yaşantılarını,orduevlerini,görünce şok geçirdim..ama senin doğunun hepsine küstüğün ve hain damgası vurduğun gibi ben ordumun her mensubuna sırt çevirmedim,ordu ve mehmetçik elbette benim ordumdur mehmetçik benimdir ben mehmetçiğim,işe burdan bakarsak herkes hain değil,herkes satılmış değil herkes lümpen değil...bir kurumun içinde veya sosyal bir taban yada halkın içinde bir grup kötü diye tüm bir halk veya bütün bir kurum yıpratılamaz..bu doğu insanı içinde geçerli ordumuz içinde...

kaynak eleştirmekten başka bişey yazılmamış bazılarınca..bence güzel yazı,gidemeyenler neden gidemediklerini sorgulamıyorda ,gidenlerin neden gidebildiklerinemi çamur atılıyor anlamadım..

sanırım sana , onca yazıdan bişey çıkartamadıysan , anlatmamızın da anlamı yok. kendin de söylemişsin "anlamadım" diye... anlamayacaksın da sanırım.kusura bakma... yada bir daha oku kimin ne demek istediğini..

ben gittim diyebilmek için gidiyor başbakan da zaten.. yoksa bişeyler yapacağından falan değil.. küfür de yedim taş da yedim ama gittim ve durum da bu.. elden bişey gelmez demek için gidiyor.. eeee ortalarda gözükmek ve iş yapıyoruz demek lazım..

:goz::goz::goz::goz::goz:

birileri taşta yese küfürde yese,halkına inebiliyor ya ona bak sen,diğerleri o küfürlerden mi korkup gidemiyor acaba..baykal gitse mesela demezlermi ona ;solu bugüne kadar besledik büyüttük tikko'yuda devyoluda biz ürettik şimdi nerdesin,aleviliğide biz körükledik şimdi neden gelemiyorsun diye yuhlamazlarmı onu:)

bende doğuluyum bazı şeylere katılıyorum.bakın burda da yokluk çeken war.ben hastayım sigortam yaşım 18 olduğu için bitti..7 aydan beri sigortamın olmasını bekliyom..ben demi dağa çıkıym...birileri üstümüze senaryo kurmuş onu oynuyo..abdnin bop projesi bunun adı..azınlıkları birbirne kırdırma.ama üç kişi hata yaptı diye 5 kişi yanmasın.bende doğuluyum ama kürdistan diye bişey aklımdan geçirmem geçirenin karşısındayımdır.hem abd bizim kürtlere bu kürdistanı yedirir mi?TAURUSUN dediği gibi jopla bakalım bi daha yapıyomu...adam polis wuruyo benim hakkım sawunulmuyo diyo bi de yaralanıyo üstüne gelip bizim doktorlarımızdan yararlanıyo.bizim yararlandığımız hastanede yatıyo.açalım artık gözümüzü.başka türkiye yok.

bende askere gidene kadar vatan millet sakarya ydım..kışladan girinceye kadar parmakalrımda boynumda bozkurtlar kolyeler yüzxükler vardı...hanedanı,saltanatı ,görünce peygamber ocağı denilen yer bumu diye düşündüm.subay ve üst rütbelilerin yaşantılarını,orduevlerini,görünce şok geçirdim..ama senin doğunun hepsine küstüğün ve hain damgası vurduğun gibi ben ordumun her mensubuna sırt çevirmedim,ordu ve mehmetçik elbette benim ordumdur mehmetçik benimdir ben mehmetçiğim,işe burdan bakarsak herkes hain değil,herkes satılmış değil herkes lümpen değil...bir kurumun içinde veya sosyal bir taban yada halkın içinde bir grup kötü diye tüm bir halk veya bütün bir kurum yıpratılamaz..bu doğu insanı içinde geçerli ordumuz içinde...

hepsini katmadım ama ne biliym İnşallah benim düşündüklerime gerek kalmadan bi çözüm yolu bulurlar.........

bende doğuluyum bazı şeylere katılıyorum.bakın burda da yokluk çeken war.ben hastayım sigortam yaşım 18 olduğu için bitti..7 aydan beri sigortamın olmasını bekliyom..ben demi dağa çıkıym...birileri üstümüze senaryo kurmuş onu oynuyo..abdnin bop projesi bunun adı..azınlıkları birbirne kırdırma.ama üç kişi hata yaptı diye 5 kişi yanmasın.bende doğuluyum ama kürdistan diye bişey aklımdan geçirmem geçirenin karşısındayımdır.hem abd bizim kürtlere bu kürdistanı yedirir mi?TAURUSUN dediği gibi jopla bakalım bi daha yapıyomu...adam polis wuruyo benim hakkım sawunulmuyo diyo bi de yaralanıyo üstüne gelip bizim doktorlarımızdan yararlanıyo.bizim yararlandığımız hastanede yatıyo.açalım artık gözümüzü.başka türkiye yok.

herkesi katmadım canım Osmanlı da 600 yıl 3 kıta da o kadar yöreden kökenden insaan yaşamış kardeş gibi 80 yıllık Cumhuriyetimizde olanlara bak.....

Doğru söze ne denir....,

güzel paylaşım

birileri taşta yese küfürde yese,halkına inebiliyor ya ona bak sen,diğerleri o küfürlerden mi korkup gidemiyor acaba..baykal gitse mesela demezlermi ona ;solu bugüne kadar besledik büyüttük tikko'yuda devyoluda biz ürettik şimdi nerdesin,aleviliğide biz körükledik şimdi neden gelemiyorsun diye yuhlamazlarmı onu:)

evet bencede diğerleri gidemediğindendir ..kalkar erzurumda ip atarsan millete ,sonra bağırıp çağırmakla lider olunacak olsaydı en gür sesli müezzinler yada tenorlar bu işin alasını yapardı..muhalefet gerçekten nezaman gitti acaba en son cizreye şırnağa :)

Geri