Hangisi gerçek Tayyip Erdoğan

ChaMuR hakaret yok orada gerçekleri yansıttım. neyse sil önemli diğil. sadece burada konuşan insanların profillerine girdiğiniz zaman hangi konularda hangi mesajları atmışlar. en çok sitemizin hangi bölümünü incelemişler diye merak ettim baktım ve sonucu buraya yazdım. körü körüne akp savunan kişilerin profilleri kendilerini ele veriyor.

Arkadaşlar lütfen Tayyibe laf yok.ee ne de olsa şu an onun ödeyeceği bir sürü borç var sıkıntıdadır adam.Oğluna 90 metrelik gemicik aldı aylık 400 bin dolar ödeyecek.Ha bi de işleride öyle böyle!!! gemi İtalyaya gidyo yüklü geri gelirkende yüklü boş yok!!!.ah ah nasıl düzelcek bu adamın mali durumu acıyorum valla.!!Bak en son mal varlığını gösterirken eşinin mücevheratını göstermedi.Nerde o 30 küsür milyarlık mücevher aa borca girdiye satmıştır..Ya da nakit çok çıktı halka mücevherleride göstermeyelim demiştir.
Haa bi de Tayyip dil kursuna gitmeye başladı bu başbakanlık döneminde kimseye argo sözler söyleyip hakaret etmek istemezmiş..:D:DEe oda çok para.Haa birde durduğu ev kendisinin değilee kiraya zam yapmışlarr.(Tabi tayyip mi kira veriyo yoksa onlar mı Tayyipe para yağdırıyo..Ha bide çocukları bursçuklarla okuduya Amerikada hani sakat oğlu.(Sakat diyorum ama Tayyipde sakat göstermiş olabilir.Askerlik mevzuunda.)OO burslarıda geri ödeyecekmiş!!!HAHAHAHAHA!!!
Haa ee milleti ezmek aşağılamak karalamak sömürmek o kadar kolay değil adam gece gündüz çalışıyor.
Arkadaşlar bence Tayyibe destek çıkmalıyız.baksanıza ne kadar zor işi bu adamın yahu....
Kolay değil kim gelse bunun gibi yapamaz haa....
Ha bi arkadaşta herkes geldi nasıl yönetti soydu götürd diyor..Ben mi yanlış hatırlıyorumECEVİT'İN makam aracı Ford Tarnsit minibüstü..Ha zırhlıydı belki ondan lüks dersiniz:HAHA
Tayyipde geçenlerde makam aracını değiştirdi koltuğu masaj yapıyomuş...Bilmeme anlatabildim mi???

Ah be AtAm Ah be AtAm...!sen bunLAr içinmi verdin bu kurtuLuş mücAdeLesini,bunLAr içinmi verdin bütün emekLerini? şu tAbLoyA bAktıkçA içim Acıyor,sAnki yüreğimden bişeyLer kopup gidiyor...beLki sen oLsAn bize bişeyLer AnLAtırdın AmA sen ne güzeL demişsin zAmAnındA ;"beni tAnımAk demek iLLAki yüz yüze görüşüp konuşmAk değiL,benim fikirLerimi ve düşünceLerimi AnLAyıp pAyLAşıyorsAnız zAten beni tAnıyorsunuz demektir" diye.AmA onLAr senin o fikirLerini;her AnLAmAk için yAkLAştığımızdA bizden öyLe güzeL kAçırdıLArki sen biLe şAşırırdın AtAm.beLkide onun için bizLere emAnet ettiğin bu güzeL memeLeket bugun bu hALde,onun için cumhuriyete sAhip çıkAcAk insAn buLAmıyoruz,onun için insAnLAr 2 kiLo un 40 kiLo kömüre oy AtAr oLduLAr...onun için.............................................!

en aazın dan dıerlerınden ıyıdır

o adam ananıda al git lafını haketmiştir..ayrıca vatandaşlıktan çık dedği yazarda haketmiştir.kimse bu ülkenin vatandaşlarının seçtiği hükümetçe seçilen cumhurbaşkanına bnm cumhurbaşkanım değil diyemez..öyle düşünen beğenmiyen gidebilir.bu kadar basit..hem demokrasiyi savunacaksın hemde hep kendi istediğin olsun isticeksin yok öyle yağma..

Tabii,haketti, Türkiye Türk'üm diyemeyen bir başbakanı haketti... Şehitlerimiz "askerlik yan gelip yatmak yeri değildir"diyen, "turistik bir yer değildir demek istemiştim"diyerek paraf eden, "kelle" hitabını kendilerine yakıştıran bir başbakanı haketti..."Ortadoğu projesi eş başkanıyım" diyebilecek kadar rahat olabilecek bir başbakanı, "avrupa'dan delikanlılık" bekleyen bir başbakanı...

Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir çiftçisi "anasını da alıp gitmeyi" hak etmedi, ettirilmedi bu güne kadar... milletin efendisini, kimse ters çevirmedi, ters çevrilmeyi hak ettirmedi...

Türk Milleti, ölümü gösterip hastalığa razı edilmeyi hak etmedi asıl... Türk Milleti, oyunu kötü esnafa birkaç torba kömüre sattırılacak kadar küçük düşürülmedi...

Türk Milleti, böyle bir başbakanı hak etmedi...

www.akpyehayir.org

tayipten bişi olmaz beyler devletin hali kotu

o adam ananıda al git lafını haketmiştir..ayrıca vatandaşlıktan çık dedği yazarda haketmiştir.

allah allah ne zmndan beri bu ulkede kimin kalıp kimin gidecegini kişiler soylemeye basladı sen kımsın o soyleyen kim isterse c.baskanı olsun bu ulkede kımse kımseye defol gıt diyemez kimin ulkesi bura hepımızın ee o zmn kimin ulkesınden kımı kovmaya calısıyo tayip bey...kimse yasalardan ustun degildir kimse! bu ulke hukuk devletidir seriat kanunlarıyla yonetılmıyo oyle kafana gore sen git sen kal varsak hep beraber varız varsak her dusunceye saygı duyarak var olmalıyız...

O şimdi milli görüş gömleğini çıkardı,başbakan gömleğini giydi.Yakında da komunist gömleği giyerse şaşmayın.. :)

bu ülkenin askerine kelle apoya sayın diyen bir başbakan bu kadar basit.

[VIDEO]VepV4Ac_rNM[/VIDEO]

herşey açık ve net

Rte Fanlari SÜpersİnİz..gÖzÜnÜzÜ ,kulaĞinizi ,ve Vİcdaninizi Daha Nekadar Yastik Altinda Sakliyacaksiniz DuyarizliĞin Bukadari Pes DoĞrusu...
Ananida Al Gİt Ülkemden Tayİp...

Geri