Hangisi Daha Büyük Cevap (Tüm Fenerbahçelilere)

Hangisi Daha Büyük Cevap?

• a)Kandırmayın FBlileri Alex gelmez - F. Altaylı

Kullanılan: 7 5.2%
  • b)Fener tur atlasın bikini giyerim - A. Çakar

Kullanılan: 52 38.8%
  • c)Uğur FBde 5 maç oynayamaz - İ. Cavcav

Kullanılan: 2 1.5%
  • d)Fener Carlos´un posterini alır - A. Polat

Kullanılan: 55 41.0%
  • e)FB İnönüde kazansın Forma giyerim - A. Aybaba

Kullanılan: 3 2.2%
  • f)Carlos gelsin havaalanında karşılarım - S. Engin

Kullanılan: 10 7.5%
  • g)Fener Sevillayı yenemez - H. Uluç

Kullanılan: 5 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    134
sayın adnan bol-at a iyi bir kapak olmustu R.Carlos transferi :)
yanlıs hatırlamıyorsam Ortega içinde benzeri ifadeler kullanmıştı GS yöneticilerinde bir şahıs :) :)

emre bızım evladımız bır sozume bakar ben gel dersem kesınlıkle gelır ADNAN POLAT :)

ya kardeşim böle anket olurmu bi tane şıkkı eksik koymuşunuz bi tane daha şık koyup hepsi şıkkı olmalı bence

şimdi bi tane şıkkı işaretlersek diğerlerine haksızlık yapmış oluruz

Kandırmayın FBlileri Alex gelmez diyen F.Altaylı

Sadece o kadar değildi bu laf, hatta gelirse eşek gibi anırırm demişti. Biz öyle demesede F.Altaylının öyle olduğunu zaten biliyorduk:D

almadıkmı carlosu
elemedikmi sevillayı
almadıkmı alexi
oynamadımı uğur
yenmedikmi beşiktaşı

....................................bunların alayı serefsiz zaten serefleri olsa bidaha konuşmazlardı tvlerde abuk sabuk konuşmaya devam ediyolar hala anlamadılar Tek Büyük FENERBAHÇE...............................

GFB :):):)

Başta Hıncal Uluç olmak üzere çakma ahmet dahil bütün yazarların bu fenerden alıp vermediiği nedir bilemiyorum ama hepsi defalarca tükürdüklerini yaladılar gerçi onlarda bu eşşek derisi olduğu sürece herşey normal

Türk medyasında moronLar doLu.FutboLda kesin konuşmamK lazım şimdi diğer takımLardan arkadaşLar kızacakLar ama kapak oLuyorLar.gsLiler yada bjk'liler değil bu LafLarı ortaya atan ve böLe düşünen insanLara bu Lafım.

şimdi gs viLLa geLcek deseLer ben böLe konuşmam meseLa bide sen 70 miLyonun karşısında konuşuyorsun bu ne densizLiktir anLamış değiLim açıkçası..:S​

Geri