Hangi Yabancı Sanatçısın?

valla justin tarzı diye bir tarz

50 Cent (curtis jackson)
hımmm sende çok asisin ve resmen içinde hiç sönmeyen bir intikam ateşi var sana birşey söylemeye herkes korkuyo valla relax ol biraz ama çok karizmatiksin bunu bil:)))

2Pac bekLiordum... ):

britney spears heheyt beee

kusura bakma ama sansasyon yaratmayı seviyorsun bir toplulukta bütün ilgiyi üzerine çekmek için herşeyi yapabilecek bir insansın şunu unutmaki bazen çok komik durumlara düşebiliyorsun ama yaptığın işlerinde hakkını veriyorsun ve taklit sorunu yaşıyorsun

50 Cent (curtis jackson)
hımmm sende çok asisin ve resmen içinde hiç sönmeyen bir intikam ateşi var sana birşey söylemeye herkes korkuyo valla relax ol biraz ama çok karizmatiksin bunu bil:)))

valla 4te 3 uyum var...tşk

güzel bir tarzın var ne çok ortam çocuğusun ne de fazla salaş dengeyi kurmuşsun ama sanki ortam çocuğu yanın daha ağır basıyor dikkat et kendine:)))

ben ve justın arzıı hehe saka yapıyor bu heralde

güzel bir tarzın var ne çok ortam çocuğusun ne de fazla salaş dengeyi kurmuşsun ama sanki ortam çocuğu yanın daha ağır basıyor dikkat et kendine:))) Justin olumusuz yaw
%28 curtis 50 kuruş
%28 ricky martin
%14 de lee ryan blue olmusuz ne cok kişiligim var benimde
Ben ortam cocugu deilem anadolu cocuguyum :D

Eger anam kız dogursaymısda boyle olacakmısım :)
her gittiğin ortamda farkedilebiliyorsun kalitesiz işler yapmamak senin yaşam felsefen hem güzelsin hem çekicisin hem de zekisin bu kadar özelliğin bir kızda toplanması gerçekten zor kendinin kıymetini bil

Geri