Hangi Windows En İyisi ?

HANGİSİ EN İYİ İŞLETİM SİSTEMİ

• Windows 98 SE

Kullanılan: 11 3.6%
  • Windows XP Professional-Home Edition SP3

Kullanılan: 199 64.6%
  • Windows Vista SP1

Kullanılan: 49 15.9%
  • Windows 7 Build 6956-7022

Kullanılan: 41 13.3%
  • Windows 2000 SP4

Kullanılan: 8 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    308
Win7 yi tek geçerim betası böyleyse orj. nasıl olacfak acaba ???

Xp de inat edenleri anlamıyorum 4gb ram var pc mde xp yükleyince 3gb dan fazlasını görmüyo ayrıca ekran kartları için tc özelliğinide kullanamıyosunuz ne kıymeti varki xp nin
vistanın görsel efektlerini kapatıp xp gibi kullanabilirsiniz meselaa

XP şimdiden tarih oldu be yaw :durdurun
şu an vista ultimate kullanıyorum.Yakında elbette ki Se7en :victory
Şimdiki sistemlerle hala XP de ısrar etmenin bir manası yok

windows xp sidim orjinal olmadığından güncellemelerde sorunnlarla karşılaşyorum ne yapmam lazım bi program varsa tavsiye edebilirseniz sevinirim.

tabikide vista sp1 ultimate

valla xp'ye alışkın olduğumuz için büyük bir çoğunluğuna xp iyi gelebilir. Ama vistada daha iyidir de sevmiyoruz nedense fazla :D :)

Bütün işletim sistemlerini kulandım. diyeceğim şudur ki vista 32 bit beş para etmez ama 64 biti xp den iy, xp 64 bit bazen sorun yaratıyor. ben şu an windows 7 64 bit kullanıyorum harika bişey deneme ürünü buysa acaba aslı nasıl olacak?

windows 3.11 for workinggroops
Modern tüm virüslere wormlara dayanıklıdır.

Vista SP1 kalsın kurulması çok uzun ayrıca birçok güncelleme de kuruyor.Ben Vista'nın hızından gayet memnunum Vista'yı crack ile aktivasyon yaptığım için update ve SP1 kalsın.

şuan vista sp1 ama
windows seven en iyisi olacak

tabi onlar bunlar olacak bıdık bi kere win7 kullanmayın yanli biz deney faresi değiliz.
2.si en iyi işletim sistemi şu an ms win vista ultimate ve 64bit edition dur.Eski makine kullananlar genellikle vistayı kötülüyor adama bakıyorum 512 ram var vista kuracak ulan vista senin neyine len tecrubelerime dayanarak konuşuyorum 2010 şubat a kadar vista ultimate kullanın sonra win7 geçin yani vista sp3 nasıl derseniz artk....

tabi onlar bunlar olacak bıdık bi kere win7 kullanmayın yanli biz deney faresi değiliz.
2.si en iyi işletim sistemi şu an ms win vista ultimate ve 64bit edition dur.Eski makine kullananlar genellikle vistayı kötülüyor adama bakıyorum 512 ram var vista kuracak ulan vista senin neyine len tecrubelerime dayanarak konuşuyorum 2010 şubat a kadar vista ultimate kullanın sonra win7 geçin yani vista sp3 nasıl derseniz artk....

neden sanki vistaya para verdikte windows 7 mi para vereceğiz testlerde beta sürümü bile sorunsuz çıktı vistayla çalışan programlar çalışıyor performans testinde xp den de hızlı olduğu yerler var ayrıca sp1 yüklü vista kadarda yer tutmuyor

Abicim bu konu ileri taşınsın bakalım biraz daha üye katılsın lütfen bakalım en tercih edilenhangisidir

AMA EN İYİSİ WİNDOWS 7

ilk göz ağrım 95 di ama adam akıllı 98second edition kullandım. 98e ihanet edemem ne olursa olsun oyum ona:D:biggrin

bence vista 64 bit ultimate çok iyi ben kullanıyorum biraz vistaya haksızlık yapılıyor

windows temelden kaybediyo 7 değil 77 yi cıkarsa gene sorunlu gene sorunlu
bence hiçbirisi...

Geri