Hangi Windows En İyisi ?

HANGİSİ EN İYİ İŞLETİM SİSTEMİ

• Windows 98 SE

Kullanılan: 11 3.6%
  • Windows XP Professional-Home Edition SP3

Kullanılan: 199 64.6%
  • Windows Vista SP1

Kullanılan: 49 15.9%
  • Windows 7 Build 6956-7022

Kullanılan: 41 13.3%
  • Windows 2000 SP4

Kullanılan: 8 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    308

Nagatsuvat

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar hepinize windows seçicez herkese göre...

windows 98:

ESKİ PC LER İÇİN 98 KARSILASTIRILAMAZ!

AMA GÜNÜMÜZE GÖRE ÇOOOK KÖTÜ İŞTİM SİSTMİ

windows 2000

XP KASIYOR DİYENLER PC Sİ XP DE OLMUYOR DİYENLER WİNDOWS 2000
BİÇİLMİŞ KAFTAN ESKİ PC AMA GÜNÜMÜZE YAKIN TEKNOLOJİ İÇERİKLİ

WiNDOWS XP
BU İŞLETİM SİSTEMİ HIZLI,KULLANIŞLI AMA 2001 YAPIMI BU DEMEK ÖMRÜ AZ KALDI ÖMRÜNÜ UZATMAK İÇİN SP3 VE KESİNLİKLE UPDATE EDİN !!!

WİNDOWS VİSTA

HEMEN SALDIRIYA BAŞLAMAYIN!!

VİSTA İYİ AMA NASIL 1GB RAM 2GHZ İŞLEMCİ 80GB HARDDİSK DX9 EKRAN KARTI
İÇİN AMA SADECE BUNLARLA OLMUYOR BİR SÜRÜ UPDATE SAYESİNDE VİSTA DÜZELİP HIZLANIYOR.... SP1 MUTLAKA KURULMALI OYUN İÇİN İDEAL BİR İŞLETİM SİSTEMİ
XPDE OYUN PERFORMANSI DÜŞÜYOR

TEST

BEN XP GTA IV 476 MB
VİSTADA 480 MB KÜSÜR
WİNDOWS 7 BUİLD 6956 DE 496 MB

BAŞKA LAPTOP BENDEN İYİ SİSTEMİ VAR AMA VİSTA 493!!!

İŞLEMCİSİ ÇOOK DAHA İYİ!!!

WİNDOWS 7 BUİLDLER

BUNU DENEMENİZ LAZIM AMA SADECE DENEME GEÇMEYİN WİNDOWS 7 ÇOOOOOK YOL KATETMİŞ 1-2 AY DENEYİN 2010 DA MUTLAKA ALINMALI YADA İNDİRİLMELİ!!!!

!!!!SORUNUZ VARSA ALMAK İSTERİM VE CEVAPLARIM!!!

tartısması yok bunun win 7 en iyisi burdaki tüm sistemleri kullandım hepsi elimde en az 3 sne gecirdi
öğrendiğim en önemli sey vistada win7 de muhtesem 98 2000 xp arasında xpnın iyi olması gibi...

bi cok kullanıcı farkında değil ama pc'lerindeki gücü farkedıp vistaya dahi gecemıyor... : ) yazıkk :D madem gece mıyosunuz win7 indirp kurun abicim ben öyle yapıyorum ttest asamasından bırsonraki işletim sistemine kadar dewammm :D

bende katılıyorum bencede en iyisi beta olmasına rağmen win7.gayet hızlı bir şekilde çalışıyor.win7 ye geçtikten sonra vista bana çok hantal gelmeye başladı.zaten xp de yavaş yavaş erimeye başladı.her geçen gün millet yeni işletim sistemlerine geçmeye başladı.çünkü kullanım açısından daha bir rahat ve kolay.tüm işletim sistemlerini kullanmış biri olarak win7 diyorum ki beta sürümü olmasına rağmen.

arkadas daha wıindows 7 tam cıkmadı
beta sı cıktı

ben kesinlikle xp diyorum.kim ne derse desin wista daha yavaş çalışıyor.

zaten bi oyun indireceğin zaman sistem gereksinimleri yerinde xp için 1.8ghz diyorsa vista için 2.2 diyor

xp dıyorum hıc bırşy demıyom ve halada onu kullanıyom

windows 7 beta olamsına rağmen diğerlerine fark atacak sanırım

Windows XP Professional-Home Edition SP3

WİNDOWS 7 tek geçerimm tartışmasızzzzz!!! 2010 süper olacak!!!

vista zaten kafadan 5gb kaplıyorken xp 1gb bile değil(ilk kurulduğunda)

Vistada pek çok oyun çalışmazken ya da zorlukla çalışırken xp de sorun yok ya da çok nadir. Veri Engelleme Vista da çok kötü, herşeyi engelliyor.

Win7 için de daha şimdilik temel şeyleri barındırdığı için iyi gibi geliyor. Kimbilir sonradan eklenen makyajlarıyla abuksubuk şeyleriyle ne kadar kastırıcak adamı bilinmez. Tabi aksine çok iyi de olabilir. Zaman göstericek. Herşey menulerde görsellik değil malesef, aksine programları kendi bünyesinde işletmesi önemli.

bende vista ultimate kullanıyorum hiçkasmıyor doğrudur bazen sadece yavaşlıyor ama kamıyo yani donmuyor çakma xp berbat hep problem ve çok katıor makinayı

Ben Vista Business kullanıyorum.Sitemizdede bulabileceğiniz ufak tefek ayarlarla şu anda süper çalışıyor.Windows 7 dahada iyi olucak kanımca:)

Geri