Hangi sigarayı içiyorsunuz?

genelde lark .. arada winston .. çok kafam atarsa birecik tütünü ile sarma sıgara içerim

bırakmadan önce winston soft ara ara da camel bırakalı 6 aya yakın oluyo zor oldu ama başardıııımmmm

Hayatımda 1 kere bile içmedim allaha şükür :)

winston box :)

arkadaşlar 2,5 senedir içiodum şu son ay bıraktım diorum ben ama içkiyle içiorum diğer türlü içmiorum ama daha rahatım günde 1 pakete yakın canına okuodum ama kurtuldum tavsiyem bırakın bırakamıosanız azaltın:D

bim_28' Alıntı:
Sigara sağlığa zararlıdır.
Bir dost tavsiyesi bırakın :eek:

evet bencede bırakın
sadece kendinizi deil etrafınızdakileri de zehirliyorsunuz
cebinize de zarar her gun 2-3 milyonu yada daha fazlasını buna harcıyorsunuz
sigaranın zararlarını da bile bile icmek garip sizin icin. bilmeyen varsa saglık kosesine yazsınlar :)

parlament =)

varsa yoksa winston light. bundan 2 sene öncesinde gunde 2 paket içiyodum, ama çok şükür son 1 senedir yarım paketten de az içiyorum :)

bırakmayı 3 defa babamın zoruyla denedim ama beceremedim malesef. ama yeminim var, sevgilimle nişanlandıgımız gun bırakıcam inşallah:):D:D:D

Öhööööö Öhööööööööö.

Mawerick' Alıntı:
Ben de bu soorunun cevabını merak ediyorum maksat her telden yaa bizimkisi de dostlar alışverişte görsün misali...

Ben Malbora Light içiyorum genelde...KahvemLe Captain Black aromaLI iciyorum...Viski icerken de Kaptan bLack in Piposuyla VanilyaLı tütününü...

Arkadaşlarınkileri de görmek isterim...PpP

Lark içiyom 1,5 senedir falan öncesinde winston soft wardı ama lark a öle alışmışım ki başka sigara içmekte zorlanıyom. Vardır ya klasik geyiğimiz...
Ben onu bırakıyom ama o beni bırakmıyo:D

Kısa Marlboro

uzun marlboro ile başladım 8 senedir kısa marlboro içiyorum
bulursam birinci içeirm ara sıra
ne değiştirmeye nede bırakmaya niyetim var
önüne geçemediğimiz sigaradan daha zararlı şeyler varken sigara çok masum kalıyor

ne malboro ne 2001 ikiside aynı kapıya çıkıyo abi hem ben o sigarların içinde tütün olduundan şüpheliym......abi bırakın şu iğrenç şeyiii yaw... parayla kendinizi öldürüyosunuz fakat bunu yawaş yawaş yaptığı için farkında deilsiniz.....

enfesle kınıyom sızı barı kendınıze zarar verıyonuz ulkenıze vermeyın tekel ıcın allahım solculuk damarlarım kabardı bırden hadı hep bırlıkde samsun ıcelım sole kaloriferın ustunde kurutalım sız ıc kuru samsın ıcdınızmı :)

yakında sigara içme yaşı anne karnına iner ozaman bizde görürüz :eek:

gerçi hamile olupta sigara içenler aslında karnındaki çocuğa da içirmiş oluyo demekki sigara içme yaşı anne karnına kadar inmiş :mad:

çocuk daha doğmadan sigaraya başlıyor hehehehe ühühühühhü :(

bende mükemmelle kınıyorum:)(esefle diyecektin sanırım)

helal sana sadolayn :)
samsun 216 çıkmadan önce normal samsun içiyordum,
216 çıktığından beri de onu içiyorum. devrimcilikten falan değil,
samsuna başka sebeplerle alışmıştım, ama artık tek kötü alışkanlığım sigara.
bunu da bırakıcam inşallah ama evlendiğim zaman :)

Geri