Hangi sigarayı içiyorsunuz?

Mawerick

Banned
Reaction score
0
Ben de bu soorunun cevabını merak ediyorum maksat her telden yaa bizimkisi de dostlar alışverişte görsün misali...

Ben Malbora Light içiyorum genelde...KahvemLe Captain Black aromaLI iciyorum...Viski icerken de Kaptan bLack in Piposuyla VanilyaLı tütününü...

Arkadaşlarınkileri de görmek isterim...PpP

bu ara muratti sardı.. genelde winston arada camel içerim.. devam sigara değiştirdiğimden kullanmadığım kalmadı neredeyse.. tütünde vişneli captain black pipo ile mükemmel..

capital :))

Sigara sağlığa zararlıdır.
Bir dost tavsiyesi bırakın :eek:

kesinlikle...

bim_28' Alıntı:
Sigara sağlığa zararlıdır.
Bir dost tavsiyesi bırakın :eek:

Dünyada en cok istedigim sey belkide...ama..aması var iştee bırakamıozz dostum..Alışlanlıklar zararzsıdır..diozz yaa sloganda...Sigarayı da ''Bir beşiktaş dan bir de ondan vazgeçemem'' diye ekleyiveriyoruz... :)

doğduğum günden beeri hep marlboro ydu.fakat öörencilik şartları,parasızlık gibi çeşitli sebeplerden son zamanlar 2001 içiyorum bıktım marlboro mu geri istiyoom:D

2001 mi??

zebrates' Alıntı:
doğduğum günden beeri hep marlboro ydu.fakat öörencilik şartları,parasızlık gibi çeşitli sebeplerden son zamanlar 2001 içiyorum bıktım marlboro mu geri istiyoom:D

iğğrencc bişey....aman aman en kısa zamanda sigarayı bırak bence...cigerlerini cok hızlı mahvediyor...(diğerlerinden hızzlııı...Fast and Furious) :)

Winston box(soft tan nefret ederim)

Muratlar Muratti İçer Bende Muratti İçiyOrum..!
Arada Sırada' da Davidoff ..!

sigara mı o ne ki. :) :) ben kuyllanmıyorum.

winston içerim 15 senedir sigara içerim ve günde 35 kadar içiyorum:s

naaaptın sen yaaa.en cokta pc basında iciyorsundur.benim abim de pc basında cok iciyor.normalde o kadar degil

kısa marlboro'dan şaşmam. Aç kalırım ama yinede sigaramı değiştirmem...

ben 2 senedir pc basındayım:) çok içiyorum ama artık azaltmam gerekıyor açıkcası:eek:

umarım azaltırsın hatta ve hatta azaltmakla kalmaz bırakırsın

aynen

magss' Alıntı:
malboro light tek gecerim :D
ama 4 250 oldu :(

hahaha..helalal...
Dilkaktimi cekti yaaa..Beşiktaş ortak noktasından sonra özellikle de Mod arkadaslarla Captain Black konusunda da uyuşuyoruz....

Bu forumu hacklemek isteyenler Ozzy nin avatarına bi baksın nooolıuuurrr...Allasennnnnn

hahahahahah...bitiyorum yaaa Ozzy cik öpücük sanaa...sabah sabah gene beni yıktın....
Allah seni diğer tarata da mutlu etsin..

Ben bıraktım ama bazen arkadaşlar la falam takılırken 1 tane içerim oda çok nadiren
Gerçi istediğim zaman başlayıp bırakabiliorum...

Geri