Hangi Marka Kola İçersiniz

Hangi Marka Kola İçersiniz ???

• Kullanılan toplam oy
    240
Hangisinin hediyesi veya promosyonu daha iyise ondan içerim

Coca cola tabii ki pepsinin tadı fena değil ama cola Turka iğrenç yakıyo adamı

coca cola tadı daha gusel ve midemi diğerleri kötü ediyor
özellikle cola turka midemi hasta ediyo 2 saat yatağa yatırıyor :D

valla ben hem cola turka hemde pepsi içerim ama cola turkayı işaretledim

nasıl bir acılımı yok pepsinin yaşlı co nun icecegi diye adlandırılıyor ve ondan kalma yani onun lakabından kalma birşey arastırma yapmanı tercih ederim

:saskin hiiii bende pepsi içiyorumm yaa coco cola desen çok şekerli vee ismi biz türk insanlarına ters cola turkanında tadı yok gibi :) en iyisi pepsi :) bence bnm düşüncem.

Türkiyede sadece bu üç kola satılmıyor. coco cola ve pepsi asla içmem. cola turkada içmem. diğerlerinden farkı yok. le'cola içiyorum. bim aş'nin ürünü. ayrıca 1.35 ytl. diğerlerinin yarı fiyatı

Pepsi cola içiyorum, coca cola yı artık protesto ediyorum

Coca cola içmiyorum içenleride açıkası kınıyorum.Ama pepsinin öle bir açılımı yok tamamen saçmalık kim çıkarmışsa hayal ürünü.
Ona bakarsanız Cola Turka'da Ülker grubunun.Peki ülker kimin ? İyice bi araştırın derim..
Ben pepsi içiyorum

arkadaşım coca cola içmiyorum demişsin ama pepsi kimin bi onu araştır ilk önce ben ülkerin 15 yaşında kime ait olduğunu öğrenince bi daha almadım ben coca cola içiyorum çünkü en kalitelisi o

kapağıını açtıktan 1 hafta sonra da içseniz pepsinin tadı bozulmaz ama coca cola da öle değil kapağı açtığınız gün tüketmeniz lazım hepsini bi daha ki gün bulaşık suyu gibi bi tadı olur.

bi de pepsi de daha çok şeker tadı var cocola ise asit tadı var. ayrıca coca cola yahudilerin pepsi new york çıkışlı

Geri