Hangi Marka Kola İçersiniz

Hangi Marka Kola İçersiniz ???

• Kullanılan toplam oy
    240
:D anket biraz garip yorum yok ama turka dedim.

Coca Cola içiyorum içerisinde tavşan kanı olduğu için:biggrin

cola turkayı beles verseler icmem dierlerine yorum yok zorda kalmadıkca icmem zaten

pek cola icmem ama söyle özetlim
isyerinde genelde mezzomix(cocacola-fanta karisimi)
yolda isemde genelde benzinliklerden redbull alirim

Coca cola iciyorum ama icmekten nefret ediyorum aynı sigara icmek gibi bir şey:D

cola sevmem
ama "mangal" olunca yanında coca cola güzel gidio =)
cola turka nında tadı coca colaya yakın
ama pepsiyi asla içmem
iğrenç bişey pepsi

Cola Turka içmem Ülkere ve Cüneyt Zapsuya karşıyım o yuzden de canım ıstedıgı zaman coca cola ıcıyorum

coca cola'nin su anda kasasinda olan ve bundan sonra olacak olan tum kari israil ordusuna aittir....

aylar once pcyi actim rss okuyucuda yabanci haber kanallari da var okuyucuyu guncelledim tum yabanci haber gruplarinda bu haber var bangir bangir veriyolar tartismalar gorusmeler itirazlar vs vs vs. ingilizcesi cok daha iyi olan bir arkadasima msnden haberi gonderdim dedim ben mi yanlis okuyorum bi de sen bak. yok dogru okumussun aciklama aynen dedigin gibi!

isin mide bulandirici kismi bu degildi benim icin.sonucta adam yahudi kendi devletine hizmet edicek tabiki. adamin kendi ulkesinin kanllari bile bazilari elestirel tutum icinde haberi catir catir verirken bizdeki "hicbir basin yayin organi" tek kelime gecmedi haberle ilgili.

icmeye devam edin perisan olmus yasamlari gordukce "vay serefsizler,vay caniler vs vs vs" sloganlari atmaya devam edin israil icin...icmeye devam edin vatan evlatlarini vuran ... lara maddi egitim silah vs destegi verenlere devam edin...icmeye devam edin aleyhimize her turlu pisligi yapanlara destek vermeye devam edin... afiyet olsun.

arkadaşlar coco cola ne anlıyorsun fazla asit vs gibi şeyler ama bizim o paralarla şehitlerimiz vuruyorlar din kardeşlerımızı vuruyorlar ben turk malını ıstıyorum yahudu vs gibi markalar kullanmamaya dikkat ediyorum sizede tavsiyem vatanizi seviyorsaniz almayın

kaçak sigara,mektanis,coco cola, plips, vs bildiginiz şeylerı turk malı olmayanları almayın...arkadaşlar abiler lutfen...

Geri