Hangi Laptop' ı Önerirsiniz? ... Anket ...

Hangi Laptop markasını önerirsiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    226
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bnim ablmın pc si var oda hmen ısınıyo yumuşak şelerin üstüne koymuyoz yastık gibi

Casper nirvana nın 1428 tl ye bir modeli var.İncele istersen.

arkadaşlar bnde aynı kral hekto gibiyim 1600 bütçe var laptop alcam..AMa Bu son çıkan oyunları oynamak istiyorum yani ekran kartı 1 gb üstü olsun öneriniz?Birde hp garanti servisi iyi diolar.Hatta bi tanıdığımızın arızasını yapamadıkları için 2 model üstünü sıfır vermişler..Sizce?

zinci78 Casper düşünmüyorum arkadaşım .. pepesances tavsiye için sağol ..

ben msı tavsiye ederim ya da toshiba al sağlam makineler

arkadaşlar bnde aynı kral hekto gibiyim 1600 bütçe var laptop alcam..AMa Bu son çıkan oyunları oynamak istiyorum yani ekran kartı 1 gb üstü olsun öneriniz?Birde hp garanti servisi iyi diolar.Hatta bi tanıdığımızın arızasını yapamadıkları için 2 model üstünü sıfır vermişler..Sizce?

düşük bütçe yüksek performans için casper nirvanayı tavsiye ederim

Birde hp garanti servisi iyi diolar.Hatta bi tanıdığımızın arızasını yapamadıkları için 2 model üstünü sıfır vermişler..Sizce?

Aslında yerine göre değişir, kimi yer çok hızlı bi şekilde bakıp onarırken diğeri sallamaz üstüne bi de kullanıcı hatası der. Benim ev arkadaşımın hp'si bozuldu 2 ay vermediler serviste, üstüne bi de kullanıcı hatası dediler 100$ istediler. Benim de Acer bilgisayarım var, çok fazla ısınıyor hatta kendini kapatıyor kimi zaman. 1,5 yılda 3 kere servise gönderdim. Ama Acerlar genelde aynı kasayla farklı modeller ürettiğinden daha ucuz oluyor, bu kasaların tasarımlarını da değişik firmalara yaptırıyorlar kimi zaman(bi modeli-hangisi olduğunu hatırlamıyorum- bmw tasarlamış)

Daha önce Asus kullandım iyiydi, Toshiba da yine en iyilerinden biridir. Ben bu 2sini tavsiye ederim. Almayı düşündüğün modeller kafanda kesinleşirse http://www.notebook.gen.tr/ den kullananlar ne gibi sorunlarla karşılaşmış bakabilirsin.. Aldığın zamanda da karşılaştığın sorunlarda işine yarar..

Sony ama ankette göremedim;
Toshiba...

Elektronik şaşmamanız gereken markaLar

Toshiba
Sony
DeLL

ssteel, Ghost Doe, Vegance Hepinize ayrı ayrıl teşekkürler .. Ghost Doe verdin adres şuan çok işime yardı sağolası 2 -3 Netbook kadar çıkarttım kendime çok sağol

HP Pavilion DV5-1251NR (4 GB) LAPTOP

jq03na.jpg

İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 800 MHz. 2.0 GHz. 2 MB Cache Bellek T6400 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 9200M GS Max. 2302 MB Ekran Kartı
EKRAN INC: 15.4 inch WXGA display (1200 x 800) with TFT ekran

320 GB SATA (5400rpm) HDD
4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
Microsoft Windows® Vista Home Premium İng-Tr (64Bit)

FİYATI: 709 € + KDV

arkadasımda war cok hızlı cok memnun :D

toshiba iyi malzemeden yapılıyor ama asus u tek geçerim.

umutd07 şuanda gündemde olan en iyi notebooklardan biri şuan listemde o var ;-)

while1 sana göre asus neden ii kardeşim ?

Toşibadan al kaliteli çıkar
:D

bende samsung R510 EKRAN KARTI 512 İKİ İŞLETİM SİSTEMİDE KURULU WİSTA 64 WİNDOVS 7 AYNI ANDA CANAVAR 1400 YTL YE ALDIM MÜKEMMEL TAVSİYE EDERİM

herkezin tavsiyesi için Teşekkür Ederim .. kusura bakmayın bazan geç cvp verebiliyorum .. Arkadaşlar şu ana kdr araştırdım markalarda toshiba asus acer 3lüsü aklımda ama byük ihtimal toshiba alcam ... Bu arada yyıldırayy adlı kullanıcı kardeşim sen zenginsin baya böle dedine göre can ister hemen alim ama havaya savuracak param yok benim 1 veya 2 ay önceden araştırmaya başladım ve çok bilgi topladım pc ve netbook hakkında yetmez ama bilmedim baya şey öğrendim sanada böle yapmayı tavsiye ederim gözlerinden öperim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri