Hangi Kola ?

Hangi Kola ?

• Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cola Turka'yı Sevenlerin tadından değil milliyetçi oldukları için içtiklerini düşünüyorum yoksa ßildiğin siyah gazoz asit namına ßirşey yok gerçi 1 senedir içmiyorum ßelki değişmiştir.

cola turka içip fettullah gülen cemaat üyesi murat ülkerin ve başbakanın cebine para aktarmaktansa, coca colayı tercih ederim.

ülkerde çalışıyorum tabiki cola turka :victory

Le'cola nın berbat ötesi bi tadı var

Le Cola qercekten qüsel ercan_gfb...coca cola da qüsel pepsi biraz bana şekerli qelio cola turkada ehh işte kristal kola yı qec zaten :D (ama kristal kola 1001desiqn we diqer üyelerin fawori kolası:D )
ama benm sewdiqim kola coca cola tabiki...we coca cola nın diqer kolalardan tek farkıda baqımlılık yapma özelliqine sahip olan çeçine böceqi :D

bence hiçbirini içmemek lazım okuyup araştırmıyormusunuz hepsi zararlı kola içeceğine çamaşır suyu iç en azından içini temizler....

Le Cola qercekten qüsel ercan_gfb...coca cola da qüsel pepsi biraz bana şekerli qelio cola turkada ehh işte kristal kola yı qec zaten :D (ama kristal kola 1001desiqn we diqer üyelerin fawori kolası:D )
ama benm sewdiqim kola coca cola tabiki...we coca cola nın diqer kolalardan tek farkıda baqımlılık yapma özelliqine sahip olan çeçine böceqi :D

Le cola 1 kere içtim tövße ettim ama taßii zevkler ve renkler tartışılmaz :) o çeçine ßöceklerinden yakalayıp ßir çiftlik kurmak istiyorum kendi kolamı kendim üreteceğim ßıktım coca-cola'ya para vermekten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri