hangi kızlardan korkulur

Senin canın fena yanmış sanırım :( kızların çoğundan korkmak gerekir

bir yerde okumuştum nerde hatırlamıyorum kadın iyi bir şey olsaydı tanrının da karısı olurdu :D

' 1.benim bir eski sevgilim vardı.artık bıraktım seni seviyorum diyenlerden korkacaksınız
çünkü onlar 2 kişiyi idare ederler. '

işte bu en süper tespit :durdurun

bı kız msn nesıne seni cok seviyorm askım sonuna kadar seninleyim yazarsa bilki o hafta içinde ilişki bıtecek senı bu duruma hazırlıyordur ve adıda severken ayrıldık olsun die sırf karşıdaki kişi üzülmesin diyedir bu prosedür :D

bı kız msn nesıne seni cok seviyorm askım sonuna kadar seninleyim yazarsa bilki o hafta içinde ilişki bıtecek senı bu duruma hazırlıyordur ve adıda severken ayrıldık olsun die sırf karşıdaki kişi üzülmesin diyedir bu prosedür :D

hayır hacı profosör değil o kız kaşardır...

katılıorum sana hj aynen öle '' kaşar ne işe yarar ''

poposu yere yakın kızdan korkacaksın arkadaş:D:D:D:D

bundan önceki cıktıgımda msnıne senı cok sevıyorum askım bırtanem hıc bıtmeyecek vs yazardı sonunda ne oldugunu anladım cok haklısın:D

En Çok Kısa Boylulardan Korkacan :D Boyu Kısa Olduğuna Bakmayın Bi o Kadar da YeRin Altında Wardır :D

En Çok Kısa Boylulardan Korkacan :D Boyu Kısa Olduğuna Bakmayın Bi o Kadar da YeRin Altında Wardır :D

:gulumseCocuk:Bi o Kadar da YeRin Altında Wardır :D süper yaa

Hepsinden korkacan abi tabi arada iyilerde çıkıyo ama onu bulmakta 6lı ganyanı yakalamaktan daha zor =)

bencede hepsinden korkacaksın çünkü bayanların dili henüz bilinmiyen diller arasında :))
tşklerrrrrr

aynen bütün kızlardan korkacaksın a... :) arada iyiler çıkıo onlara sözümüz yok abi yanlış anlamasınlar kız arkadaşlar qelip bakar ayıp olmasın :) qüzel tespit korkcan valla hepsinden ama korktuqunu belli etmeden çakacaksın :)

Hangı kızdan bılıomusunuz ;

Her erkege cıvık olan kızdan korkacaksınız..
İçten pazarlıklı ınsan kızda olsa erkekde olsa belli eder.
Amma kız olurda sutude bozuk olursa, birde üstüne her erkege cıvık olursa
ALLAH KORUSUN COK TEHLIKELI OLUR.

Geri