Hangi inanca bağlısınız?

Hangi Dine veya İnanca mensupsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    281

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
En başından belirtiyorum bu anketi muhabbet değil forum insanını az daha dahi olsa tanımak ve tanıtılmasını amaçladığımdan açıyorum.Lütfen saçma sapan yorumlar yapılmasın.Bu anket forum için bir araştırma niteliğindedir.

Cevap çok basit hangi Dine veya inanca mensupsanız onu işaretleyiniz.:victory

iyide anket nerede ?

hajı işaretlicrek bişey yok ortada.. anket eklememişsin..

şükürler olsunki islam

Kardeşler anket ekli bi sorun yok ortada hatta oy bile kullanılmış:S
Bendemi bi yanlışlık var bi bakın rica etsem

ilk verdiginde anket görünmüyodu daha sonra açıldı

heirofking önce konu açılır

10saniye civarı filanda anket açılır polemik yapma

böyle konuları pek sevmiyorum ama oyumu kullandım yap bakalım araştırmanı:D

ManigatöR' Alıntı:
heirofking önce konu açılır

10saniye civarı filanda anket açılır polemik yapma

böyle konuları pek sevmiyorum ama oyumu kullandım yap bakalım araştırmanı:D

polemik falan yaratma peşinde degilim zaten konuya girdim ortada bişey olmayınca anketin olmadıgı konusunda bilgilendirdim konuyu açan arkadaşı. o aradada ilk mesajı ben yazan ben oldugum için milleti gaza getirmiş gibi algılandım heralde eger böyle bi hava olduysa herkesten özür dilerim. ama 10 snden fazla olmuştu sanırım konunun açılmasıyla benim msjım arasında

anlayışınız için teşekkür ederim

islam sunni elhamdulillah ..

fakat ankette alewi seçeneği yok :sigara:

bence girmemek lazım böyle konulara Allahıma çok şükür müslümanım sunni ama burda birazcık insanları kategorize etmek gibi bişey oluyor heleki yıllardır okullarda olsun gündelik yaşamda olsun kendini rahatça ben aleviyim diyememiş insanların oldugu bi yerde ve toplumda böyle şeyler bazı kardeşlerimizi rencide eder diye düşünüyorum... saygılar...

infatuate' Alıntı:
islam sunni elhamdulillah ..

fakat ankette alewi seçeneği yok :sigara:
aLeviLer $ii inancına sahiptirLer...
itikatte Caferi mezheßine ßağLıdırLar...

kuzay' Alıntı:
bence girmemek lazım böyle konulara Allahıma çok şükür müslümanım sunni ama burda birazcık insanları kategorize etmek gibi bişey oluyor heleki yıllardır okullarda olsun gündelik yaşamda olsun kendini rahatça ben aleviyim diyememiş insanların oldugu bi yerde ve toplumda böyle şeyler bazı kardeşlerimizi rencide eder diye düşünüyorum... saygılar...

Kardeşim düşündüğün şey doğru olabilir ama insanlar bağlı olduğu dinlerden dolayı rencide olmamalı diye düşünüyorum.Sonuçta insan kendi inancanı kendisi seçer bu onların tercihi sonuçta gayrimüslim olanları dışlamak yada katletmek eğilimi yok içimizde.Bence rahatça kendilerini dile getirmeliler.Fakat bu konuya değindiğin için Allah razı olsun inşAllah.
Bunu düşünmen bile güzel bir şey=)

.:CHECHEN' Alıntı:
Kardeşim düşündüğün şey doğru olabilir ama insanlar bağlı olduğu dinlerden dolayı rencide olmamalı diye düşünüyorum.Sonuçta insan kendi inancanı kendisi seçer bu onların tercihi sonuçta gayrimüslim olanları dışlamak yada katletmek eğilimi yok içimizde.Bence rahatça kendilerini dile getirmeliler.Fakat bu konuya değindiğin için Allah razı olsun inşAllah.
Bunu düşünmen bile güzel bir şey=)

ben senin mesajları falan takip eden birisiyim bu anketi açarkende böyle bişey düsünmediginden iyi niyetinden süphem yok kardeşim....

Geri