Hangi futbolcuda 25 silah var?

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
14112009154449.jpg

Hugo Bross Trabzonlular'ın tutkusu silah' diyerek bir futbolcusunda 25 tane silah olduğunu söyledi....

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Hugo Bross, Trabzon'un çok şirin bir kent olduğunu,ancak özellikle yabancı antrenörlerin bazı sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek,"Ben de ilk geldiğimde günde 5 kez ezan okunmasına alışmakta zorluk çektim. Halen sabah 5'te okunan ezanın sesine uyanıyorum. Araba kullanırken de özellikle yeşil ışıkta geçerken çok dikkatli oluyorum. Çünkü burada herkes kırmızı ışıkta geçmeye alışkın. Trabzonlular'ın milliyetçiliğinin yanında en büyük tutkuları silah. Ne zaman bir silah mağazasının önünden geçsem aklıma hep Egemen Korkmaz geliyor. Çünkü Egemen'in 25 silahı var" dedi....

Devami...

Çetemi kuruyo egemen nabıyo ne okadar silah öle...:durdurun Kullandıgından degildir heralde hobi falandır...

Karadeniz insanı silahsız gezmez. Ben bu durumu bir karadenizli olarak iyi görmüyorum. Hiç olmadık yere insan öldürebilecek bir millet karadeniz insanı. Boş yere canlar yanıyor.

Nasıl saat koleksiyonu yapanlar varsa Egemeninki de o hesap herhalde

silah almak korkkakların işidir bir canı yakmak peeh peeh peeh

neden söylemişki bunu
bari isim vermeseymiş

krıkkale,seri pompalı,çekme pompalı,çit atar pompalı.... insan deil trabzonluyuz...

Yuh be Egemen! baskada birsey diyemicem...

Karadeniz insanı silahsız gezmez. Ben bu durumu bir karadenizli olarak iyi görmüyorum. Hiç olmadık yere insan öldürebilecek bir millet karadeniz insanı. Boş yere canlar yanıyor.

Sallama kafadan..karadenizliysen iyi bilmelisin..Karadenizliler olmadık yere adam vurmaz..Karadenizli olan anlar bunu..Sen Karadenizin hangi tarafında kaldın acaba..

Hoşuna Gidiodur BöLe Odaya Girince Karşı Duwarda SiLahLar DiziLi FaLan :D Zevk MeseLesi =)

egemen neden her maçta ilk 11 de oynuyo ya? :D

Geri