Hangi Evcil Hayvanı Besliyorsunuz?

Hangi Evcil Hayvanı Besliyorsunuz...

• Köpek

Kullanılan: 21 22.3%
  • Kedi

Kullanılan: 13 13.8%
  • Akvaryum-Balık-Canlı Bitki-Diğer Akvaryum Canlısı...

Kullanılan: 26 27.7%
  • Kuş-Muhabbet-Papağan-Diğer Kuş Türü...

• Hamster-Gonzalez-Guni Pig-Diğer Kemirgen Cinsi...

Kullanılan: 8 8.5%
  • Diğer...

• Kullanılan toplam oy
    94
Balıklarım vardı .. Kışın üşümesinler diye sobanın yanına koymuştum Haşlanmış zavallılar.:)

Sonra kuş aldım muhabbet.. omzumda mahalle turu yaptırıken kedi kaptı

Horozum vardı..Ne oldu bilmiyorum sırrakadem bastı :D

En son köpeğim vardı .. sabah uyandığımda ölmüştü.. Zehirli kertenkele yemiş :(

Bende dedim etrafımdaki canlılar hep zarar görüyo artık kimseye kapımı açmıyorum :D

6 adet farklı türlerde Tarantulam var beslemesi ve seyretmesi çok güzel

Hiçbişi....!

daha bugün 2 adet serçe çatıdan evin önündeki çimenlere düştü ve el mahkum onları aldım. Gecenin bu vakti olmasına rağmen halen vıcır vıcırlar. Hemende elime alıştılar beslemesi braz zor oluyor o kadar, daha önceden de tecrübeli olduğumdan ekmeği ıslatıp kürdanla verdiğiniz zaman annelerinin gagası zannedip yiyorlar :D suyuda iğnesiz şırıngayla veriyorum onuda aynı şekilde gaga zannediyor zavallılar... bunlarda resimleri Kutu Garibanları sanmayın ki ewde onlara işkence edicem, sadece etraftaki aç kediler onları yemesin diye uçmayı öğrenene kadar evimde bu kutudalar, uçtukları anda yallah doğaya :D

su kaplumbaası ama baya buumus sekilde

elim kadar

elimde buuk yani :)

dostum sanırım et yemişler benimde 2 tane vardı su kaplumbağam hastalandıkları için et verdikten sonra anormal bi şekilde büyüdüler, onlarıda doğaya saldım bi 12 sene işkence çektikten sonra... şimdi balkona gelen kara kaplumbağalarıyla mutlu mesut yaşıyoruz :D

dün itibariyle bir sibirya kurdu besliyorum bakalım nasıl olacak
daha öncede ingiliz toy spaniel cinsi bir süs köpeğim vardı rahmetli çok akıllıydı

Ögrenciyken ögrenci ewinde kalırdım hertürlüsü vardı walla. Fare Karafatma ve bilimum haşere :)

bende su kaplumbağası besliyorum bir yıldır. biraz büyüdü de bu daha çok büyürmü yaa besleyen ark. varsa ne kadar zman yaşıo bunlar bizi gömer mi yane:)

kedim var ismi gazoz :D şimdi 2 tanede yavrusu oldu :)

mrb benimde cafer adında bi iguanam var :) çok hoşuma gidiyo ve farklı olmak istedimde ondan iguana besliyorum çok tatlı hayvanlar

su kaplumbağası , muhabbet kuşu , balık =] inşallah ilerde de rott =]

Geri