???Hangi ERKEK Daha İtici???

mic999

New member
Reaction score
0
Bu Konun Orjİnali Hankİ Kiz Daha İtİcİdİr'dİ Dedİm Bİ Erkek Olarak Bİde Bu Versİyonunu Yapİm Dedİm Evt BaŞliyoz

1. sarhoş erkek
2. laf atan erkek
3. sokağa tüküren erkek (böğğğğğ)

infatuate' Alıntı:
1. sarhoş erkek
2. laf atan erkek
3. sokağa tüküren erkek (böğğğğğ)
Aynen katılıyorum sana infatuate...
+++ bi de nedendir bilmem klasik giyinen erkler itici geliyo bana...hiç sevmem:eek:ut:

1-kro erkek
2-penbe gömlekli erkek
3-siyah pantolan altı beyaz çorap erkeği..

ѕıƒıя∂σкυz' Alıntı:
1-kro erkek
2-penbe gömlekli erkek
3-siyah pantolan altı beyaz çorap erkeği..
beyaz corabon neden kroluk oldugunu bi turlu anlıyamıyorum ya amerikada herkes beyaz corap giyor dier ulkeleri bilmiyorum ama amerikada ole inanın istisnasız herkes

beyaz çorap temizliği simgeler birnevi ama siyah pantalon altına giyildimi çok dikkat çeker.. genelde bu tarz giyinen çoğu kişi ellerinde tespihle sağa sola laf attıkları için (yaşlarınada 20 civarıdır) argo konuşurlar ve hep yere tükürürler kendilerini mafya sanıyolardır.. genelde bu tip kişiler bu tarza uyduğu için siyah pantalon altı beyaz çorabın adı çıkmıştır dokuza inmez sekize..

bazı yörelerimizde beyaz çorab adetten giyilir

tamam tükürmek laf atmak neyse itici ama beyaz çorap iyidir bee....

ѕıƒıя∂σкυz' Alıntı:
beyaz çorap temizliği simgeler birnevi ama siyah pantalon altına giyildimi çok dikkat çeker.. genelde bu tarz giyinen çoğu kişi ellerinde tespihle sağa sola laf attıkları için (yaşlarınada 20 civarıdır) argo konuşurlar ve hep yere tükürürler kendilerini mafya sanıyolardır.. genelde bu tip kişiler bu tarza uyduğu için siyah pantalon altı beyaz çorabın adı çıkmıştır dokuza inmez sekize..
cok aydınlatıcı oldu harbiden o tipler cok gıcık evt kendini mafya bozuntusu sanan tipler bende bunu secim bari laf atmakta kotu harbiden bir erkek olarakta beni en cok sinir eden leylerden biride kızlara laf atan tipler daha doğrusu tipsizler

şerefe yazmayı unutmuşsun kablo :)

Bende itici demedim zaten kardeş siyan pantalonla yakışmıyo dedim

itici haa

cep teLefonu ıle bagrarak konusan
tuaf adım atan omuzları kalkmıs

we kızlara okuz gıbı bakan ;)

bende pembe gomlek yıyerım ama swiht gıyıom nasıl kro
olur o tıpler
sıfır dokuz?
anLamadım ?

her erkeğe yakışmaz bence sana yakışıyorsa amenna.. Ayrıca nacizane fikrim..

ben laf atılan tipler tamamda su tip tip bakanlar biraz haklı galiba bakmassan adamımı deverler denilecek kadar ucuk giyinen kıslarımız var burda erkeklere haksızlık yapıldıgını dusunuyorum....

bu konu tam bana göre oLmuş yaw,zaten kafam bozuk sevmediim erkekLerin özeLLikLerini söLüorm:vur

-Kro Erkek
-Tikky Erkek
-Abazan Erkek
-Özenti Erkek
-(Herkes İçin Konuşmuoyrum)Başkasından görüp de küpe takan erkek
-Yine başkasından görüp de pembe vs. gömLekLer giyen erkek
-Sırf kendini kanıtLama savaşı veren erkek ve buna bağLı oLarak sigara vs. içmek
-Sadece karı-kız,araba ve maç muhabbeti yapan erkek
-İşi düşünce arayan erkek
-Kanka ayağına yatan erkek
-Sokakta tüküren erkek
-Sokakta kızLara Laf atan erkek
-Sokakta kızLara tip tip bakan erkek
-(Tesbih çekmek güzeLdir ama herkesin eLinde bir fiber,bir de ceviz yağı)Bu maLzemeLeri yanında taşıyan erkek
-Şımarık Erkek
-DeLikanLıcıLık oynayan erkek
-Kendini beğenmiş erkek
-Karşı cinsi sadece cinseL obje oLarak gören erkek
-Vücut kasLarıyLa mutLu oLan erkek
-Kızın veya başka birinin yanındayken bi anda değişip artistLik yapmaya çaLışan erkek

vesaire vesaire vesaire..

ohh bea..

Abi başka bişi kalmadı yaa:):):)

yapmayan warmı acaba hepside olmasa kesin birtaneside olsa yapan wardır demi ama utanıyorum:(

hayır anlamadıım itici erkek kıstasını neden erkekler yapıyor erkekler sizi itse nolur çekse nolur :)

Geri