hangi burçtan ne olur?

bunlarda entelektüel yaklaşımlar oluyorr galiba

ikizler le ii dalga geçmişin seninki soylede bende dalga geçim biraz..ustasıyımdır dalganın ;) :D

Koç : Bikere başlangıçta Koç zatından değil cacık soğan olmaz. Zaten koçta bu kıskançlık olduğu sürece salataya limonda olmaz. Bizim köye muhtarda olmaz. Burcun kapasitesi bu efendim Özentilikte bir numara. İkizler atsın kendini aşağı bi bakmışsınız ki Koç zeminde yapışmış. İkizler alt balkondan kıskıs gülüyor tabi. Saftirik bişey bu koç, iki yüzüne gül seni mesih sanır dersin. Hiç bir iyi tarafıda yok zaten. Al bunu oyun hamuru yap yapıştır duvara bir ay duvar saati olarak kalsın gıkı çıkmaz. İnat ya ille orda duracak. Hemmen de gaza gelir yani Koçtan cacık olmaz...!

:durdurun :durdurun

Oğlak : Oğlak rakı masasından başka bişey olmaz efendim. Hayatları hep bunalım geçer. Oturur bunalırda bunalır. Sonra bide anlamsızdırlar. Anlamazsınız bişeye güler neye güldü şaşarsınız. Ortalıkta gezinir nereye gittiği belli değildir. Bu gün bişeyi savunur yarın savunduğu şeyin karşısında olur. Özentidir. Hayalleri her gün değişir. Bir yerinde duramaz hiperaktif ruh yapısından hani çekinirsin. Evcil durur eve girmez. Baka kalırsın bu ne yapıyor yavv diye.

rakı masası hariç hepsi yanlış saylır.. bide çok gülerim oda war :D

"hahahuhahuahu mala bak yavv gene saçmalıyor"
bu soze cookk alındımm...

ya ben basak olarak kendıme bunların hıc bırını yakın bulmadım am guzel olmuslar ya kommmık yaw hihihiih

amanin bana ne dedi oldurecem ula seni :D

Yaydan olsa olsa kadın çorabı olur.

vileda ve cif olursam ben tmm artık :D evi pislik götürür. eminim cif yada vileda olursam çok pis cif ve vileda olurum :D

Oğlak : Oğlak rakı masasından başka bişey olmaz efendim. Hayatları hep bunalım geçer. Oturur bunalırda bunalır. Sonra bide anlamsızdırlar. Anlamazsınız bişeye güler neye güldü şaşarsınız. Ortalıkta gezinir nereye gittiği belli değildir. Bu gün bişeyi savunur yarın savunduğu şeyin karşısında olur. Özentidir. Hayalleri her gün değişir. Bir yerinde duramaz hiperaktif ruh yapısından hani çekinirsin. Evcil durur eve girmez. Baka kalırsın bu ne yapıyor yavv diye.

rakı masası :saskin özenti :saskin we savunuculuk :saskin hariç uyuyo gibi deli miyim neyim ben hakkaten yaf :saskin :p

Koctan Kurban Olur Onu Biliom :D:D:D :p:p

kova ikizler yay boğa bunların hepsi yanlış ama oğlak doğru dışardan eve döndüğü yok üstüne üstlük 8 yasinda kardeşim oluyoda

kova ikizler yay boğa bunların hepsi yanlış ama oğlak doğru dışardan eve döndüğü yok üstüne üstlük 8 yasinda kardeşim oluyoda:vur

kova ikizler yay boğa bunların hepsi yanlış ama oğlak doğru dışardan eve döndüğü yok üstüne üstlük 8 yasinda kardeşim oluyoda:vur

İkizler: Aboooo bundan cacık değil Cd-room olmaz ya. Hiç hiç karşılaştın mı dinlen dinlen hatta dinlenme hemmen kaç. Kızıda erkeğide bir. İki ikizleri aynı odaya sok dinsizin hakkından imansız gelsin yuvarlanıp bir birlerine entrika yapıp dursunlar. Zaten hayatlarında başkada yeşillik yoktur ki. Varsa yoksa onu ona düşüreyim. Onun dedikodusunu yapayım. Hiçç hiçç bir şey olmaz.
valla ben kendimde böle bi entrika görmedim.ve hiç bir zamanda dedikodu yapmadım yapmamda.

kova burcuyum tamda beni tarif etmiş...:(

İŞte O YÜzden BÖyle Şeylerden HİÇ HoŞlanmam Bende OĞlak Burcundanim Ama Bunlarla Hİc Alakam Yokdur Kesİnlİkle Alkol Alamam Ve DİĞerlerİnİn Hİc Bİrİ Bana Uymuyor.

Aslan :Bundan olacaklar olmayacaklardan daha korkunçtur. Banyo sabunu olup hayatınızı kaydırabilen tekk özelliğe sahiptirler. Evet kötüdürler. İçten pazarlıkçıdırlar. Ama iyi yanı bunu sinsi sinsi yapmaz çıkarı varsa anlarsınız yani. Öle Pollyanna olma kaygısı yoktur. Ben buyum der sıvışır.

aaa =)))

İkizler: Aboooo bundan cacık değil Cd-room olmaz ya. Hiç hiç karşılaştın mı dinlen dinlen hatta dinlenme hemmen kaç. Kızıda erkeğide bir. İki ikizleri aynı odaya sok dinsizin hakkından imansız gelsin yuvarlanıp bir birlerine entrika yapıp dursunlar. Zaten hayatlarında başkada yeşillik yoktur ki. Varsa yoksa onu ona düşüreyim. Onun dedikodusunu yapayım. Hiçç hiçç bir şey olmaz.

Yaw Dunyanın Koyu Cocukları bızler mıyız :)

Anne Babalarınızın Uzak Durun Dedıgı Kotu Cocuklarız Biz İkizler :D

olmazmı diosun sen yanılıosun...

Balık : Bundan çok güzel közleme olunur. Rakının yanındada güzel gider. Ama yerkende bi tomar ulaşılmaz hayaller dinler durursunuz be. Hani iki efkarlanalım dersin adam bi geyiğe başlar için bayılır. Hafızaları kendileri gibi olsa keşke. İç etmişse bişeyi unutmaz. Durmadan eski defterleri açar.
ehehe :D

ayy bunLar çok güzeL=))bnde yay burcuyum ii uydurmuşun...

yalannnnnnnnn

Geri