Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izmir kızLarı denio hep tamam ama izmire de gittim yeminLe bi tane qzL kız görmedim nan bi sürü tandıgım var izmirli yüzLerine bakıLmıo ne iş annamadım
kardesim sarkısı bile var oguz yılmaz soyluyo ben BARTIN diyorum gittim gordum dogru..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................