Hangi şehrimizin kızları güzel olur?

Hangi şehrimizin kızları güzel olur?

• Kullanılan toplam oy
    344
izmir kızLarı denio hep tamam ama izmire de gittim yeminLe bi tane qzL kız görmedim nan bi sürü tandıgım var izmirli yüzLerine bakıLmıo ne iş annamadım :)

daha cevaplamadan izmir cıkacagını bılıodum ama bence antalya-alanyadaki ruslar ee ne de olsa artık onlarda bizim kızlarımız sayılır

Tabi Ki Izmir Fakat özellikle 35,5 Karşıyaka'nın Kızları.aksini Iddia Eden Beri Gelsin.

izmir bursa Bu arkadaşımızın güzel kızlardan haberi yk galiba:D

Eger Boyle Bır Anket Yapacaksan Ve Lısteye Eskısehırı Koymayacaksan Anketı Kapat Gıtsın Bu Konu Hakkında Bılgın Olmadıgı Bellı Aklına Gelenı Yazmıssın

katılıyorum sana eskişehir yokSA KAPAT GITSIN .MERsin den bursa dan gelen arkadslarımın agızlarının suyu akıyor .eskişehir 1 numara derim..:clap

kardesim sarkısı bile var oguz yılmaz soyluyo ben BARTIN diyorum gittim gordum dogru:)..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Tokat......

Geri