Hangi İnsan Bunu Yapabilir

:(:(:(:(:Sopa:Sopa:Sopa:mad::mad::mad::mad::(:angry:angry:angry:angry:angry:hhuzgun:hhuzgun:hhuzgun:hhuzgun:hhuzgun

BU NASIL VAHŞET YAA :(

ZAVALLI KÖPEKÇİKK :(

BUNU YAPANI BEN ÖLDÜRMEK İSTİYORUM!!!!!

GÖZÜNÜ KESMİŞ YAA ,

İNSAN OLMAYI ÖĞRENSİNLER!!!

O ZAVALLI KÖĞEK ONA NE YAPTI Kİ ....:(

hasta çocuklar yarattık el birliği ile.ve şimdi şaşıyoruz yaptıklarına.

herhangi bir canlıya yapılmaz bu ya, hayvan o kadar şirin bişey. yaptıkları şerefsizlik.

ula ne diyim yeri deil fena kaycam küfrü ulan kediden ne istediğiniz be allahın cekikleri

salak aptal manyak allahın belaları.ağlıyorum sinirimden yahu.be ne şerefsizliktir.yazık yemin olsun yazık.bunlara da insan deniyor ya insanlığımdan utanıyorum.yüce rabbim inş onların çocuklarınında canını aynı şekilde alır.:(:(:(

Forumda oLduğunu unutmadan yorum yaz...
bu iLk uyarı (oLdness_07)

hepsinin allah binbir türlü belasını versin inşallah şeytanın bile aklına gelmz bu ama bu gibilerin katledilmesi vaciptir bence arkadaşlar.Hayvanlara saygısı olmayanların insanlığa hiçfaydası olmaz ve olamazda nasıl canım kıyıldı varya vallahi çok canım sıkıldı ya..:-((((((((

hemen satanist damgasını yapıştırdınız ne alaka satanistlikle her hayvan kesen satanistmi şimdi

hangisi hayvan hangisi insan seçemedim ama sanki en ufak olan daha insan gibi duruyo...

bunu yapan i.t lare p.ç lere yazıklar olsun yaa ben görürsem onu aynısını yapacağım

Geri