Hangi üniversiteyi tercih etmek istersiniz ?

hangi üniveriteyi tercih etmek istersiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    35

ReddeviL10

New member
Reaction score
0
Sorum açık şimdiden herkese teşekkürler.. :)

milletin hayali vardır abi.
ya istanbul izmir ankara eskişehir olucak. olmazsa okunmuycak. :D
ben ne kadar çeşidine rastladım. bu arada arkadaşım karadeniz teknik üniversitesinide ekle derim.
denize sıfır. işte orasıda benim hayalim. istanbuldaki üniversiteyi bıraktım. sadece tuğladan bir binası vardı içi boştu. istanbulda yediğim paranın haddi hesabı olmadı zora bindim. şimdiyse gördüm geçirdim açıkçası denizli olsa aydın olsa antep olsa okurum :)

istanbulda okumak için en az 700 lira lazım aylık

Niye bu kadar az üniversite yazdın ki ?

Bunlar gözde üniversiteler..Ayrıca en sevdiğim 5 üniversite olduğu için :)

Bu üniversitelerin arasından birini seçmek istiyorsan bence Anadolu Üniversite sini seç :D

Tercih sonucuna gre bakalım nereleri hayırlı olacak :))

ben 2 yıllık yüksek okul okuyorum hastalığım nedeniyle kocaeli üniversitesi ana kampüse gittik hastane orada.babamda yanımda
vayyyy beaaa adamlar yapmış be abi dedim

babamda gecikmeden yapıştırdı
kazandında göndermedikmi lan ibne dedi üniversiteye dair bütün hevesim kaçtı.

ben 2 yıllık yüksek okul okuyorum hastalığım nedeniyle kocaeli üniversitesi ana kampüse gittik hastane orada.babamda yanımda
vayyyy beaaa adamlar yapmış be abi dedim

babamda gecikmeden yapıştırdı
kazandında göndermedikmi lan ibne dedi üniversiteye dair bütün hevesim kaçtı.

evet bende ilk defa büyük bir üniversiteye gittiğimde etkilenmiştim..Çok iyi yapmışlar diye orada bölümüm yoktu o ayrı mesele.. :001_cool:

okulu başkette üniyi türk ocağında okuycan GAZİ den şaşmayacan kapiş... haa işin eğlenmekse cozutmaksa tavsiye etmem ankara hacettepe gibi şenliklerde litrelerce alkol tketilmez bi bira kutusu bile bulamazsın şenlikler ayık tamamlanır kimse kimseyle ulu orta yerde sevişmez bu ayrıntılara dikkat edelim...

bu okulların hiç biri adam gibi okul değil

Geri