Hangi Ülkenin Hatunları Daha Sexy

Sizce Hangi Ülkenin Kızları Daha Güzel !!!!

• Kullanılan toplam oy
    349
Yaw başka yerde olsa kız kızı kıskanmaz bu türk kızları çok kıskanç :D birbirlerine öldürceklermiş gibi bakıolar çekemiolar bak yabancılar ölemi ama :durdurun

dimi kaşarlık yoooqq tüh biras kaşar olsalar listenin başına geççekler de:D neyse ne demişler az kaşardan tost çok kaşardna dost olmas:D

Taze körpe kaşar her zaman iyidir ... :biggrin

Yaw başka yerde olsa kız kızı kıskanmaz bu türk kızları çok kıskanç :D birbirlerine öldürceklermiş gibi bakıolar çekemiolar bak yabancılar ölemi ama :durdurun

Taze körpe kaşar her zaman iyidir ... :biggrin

hepimizin ayrı özelliği var kıskanıoz ama onların hepsi bir al birini vur ötekine ayy siz ne biçim erkeksiziniz bu ankete karşı çıkmanız gerke aslında tabe türk kızı demeniz gerek !!! neyse gerisini getirmiom az düşünseniz anlarsnız:D

Rus mantık kitaplarında değişmez bir yargı vardır'' Турецкие девушки очень уродливые ''

Tercümesi ''Türk kızlar çok çirkindir'' :D

ben erkek olçam şu anketi yapana bi laf sokardım kii:D mesela cvp şu

tabiki annem güsel kıs kardeşim güsel tabiki teysem güsel halan güsel tabiki komşumuzun kıız güsel die o saman tak ederdi kafasona kimin güsel olduğu kapişşş bebetolarım:D:victory

hepimizin ayrı özelliği var kıskanıoz ama onların hepsi bir al birini vur ötekine ayy siz ne biçim erkeksiziniz bu ankete karşı çıkmanız gerke aslında tabe türk kızı demeniz gerek !!! neyse gerisini getirmiom az düşünseniz anlarsnız:D

baq şimdi 160 derece döniyim güzel olmıcak ..başlıyorum.

ayyy türk kızları gibisi varmı hem sexy ler hem alımlı hem kibar hem oturup kalkmasını bilirler şekerdirler ayrıca sevecen + sevdimi tam severler :saskin

bak ben bile bunları söledime inanmıyorum içimden bi sessss yalaaaaaaaannnnn yalannnnn diyor :durdurun:durdurun:durdurun

türk kızları beni o kadar çok nefret ettirdi ki şimdi hiçbirine yüz vermiyorum..geçenlerde de bir kız ilgimi çekebilmek için herşeyi yaptı ama nafile :D

Türk kızlarıyla evlenilmez eğlenilir :D

konuyu birde uzmanına sormak lazım fofer veya karma'ya bu konu uzmanlık alanları onların

ben turizmciyim, her milletten her ırktan insanları görüyorum. Ruslar başka hani derler ya ıssız bir adaya düşsen yanına alacan üç şey nedir diye ben ilk iki tercihimi Rus kızlarından yana kullanırdım...

Sonuna kadar arkandayım :goz:

arka arka ne gerke var omuz omuza verin :D allahım yha :durdurun biş hoca örenciye arkdayım demişti demiştim ki omuz omuza verin adam döfcekti az kalsın hehe:D

ben turizmciyim, her milletten her ırktan insanları görüyorum. Ruslar başka hani derler ya ıssız bir adaya düşsen yanına alacan üç şey nedir diye ben ilk iki tercihimi Rus kızlarından yana kullanırdım...

al bir ruszede daha all senin olsun hepsii yha allam yhaa chattık:saskin

tamam ginepyepru pes ediyorum :D

Ama Allah aşkına söyle:

Bir türk kızına:''akşam sinemaya gidelim mi?'' dersen sana ne cevap verir?

ben söyleyeyim:en rahat aile kızı bile olsa ''Hayır''yanıtını alırsın.ama bu cevabı rus kızlardan duyamazsın :D

Geri