Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepsi şerefsiz deeee, burda olmayan ama hepsine eyvallah diyen,bunların el eteğini öpen,eline geçirdiği fırsatı bunlara yağ çekmek için kullanan ve Türkiye'nin en büyük vatan haini,içlerindeki en şerefisizi bizim baştaki AMpul kafali,fırça bıyıktır...O buradaki hepsinin toplanıma bedel... Bu yüzden ben *DİĞER seçeneğini seçiyorum...
insanlığın acı çekmesine sebeb olanlar ve bu düşşünceyi savunanlar görevleri sıfatları ne olursa olsun şerefsizdir ve onları destekleyenlerde onlardan daha şerefsizdir....
arkadaş sormuş stalin i ne kadar tanıyorsunuz diye bende ona bir soru sormak istiyorum sen kırım türklerini yani soydaşlarını ne kadar tanıyorsun onlara soykırım yapan sibiryanın bozkırlarında maden ocaklarında çalışmaya mahkum eden bu adam şerefsiz değildir de nedir acaba???
APO kuklaydı bakın kaç yıldır tutuklu ama hala örgüt devam ediyor yani o bir LİDER bile değildi. Kuklaydı asıl onu oynatanlar şerefsiz ÖRNK: İsrail ve amerikan aşkanları...
kesinlikle hepsi ama ermenilerden özür dileyenler bana daha şerefsiz geliyor. çünkü gerçeği bile bile bunu yapıyorlar sırf ülkemizi yıpratmak kaos yaratmak için..