Hangİsİ Daha Şerefsİz

BUNLARDAN HANGİSİ DAHA ŞEREFSİZ?

• GEORGE W.BUSH(MEVCUT A.B.D BAŞKANI)

Kullanılan: 52 21.8%
  • GORDON BROWN(İNGİLTERE BAŞBAKANI)

Kullanılan: 1 0.4%
  • ABDULLAH ÖCALAN(SÖZDE ÖRGÜT LİDERİ)

Kullanılan: 88 37.0%
  • EHUD OLMERT(İSRAİL BAŞBAKANI)

Kullanılan: 35 14.7%
  • NİCOLAS SARKOZY(FRANSA CUMHURBAŞKANI)

Kullanılan: 4 1.7%
  • BARRACK OBAMA(SIRADAKİ A.B.D BAŞKANI)

Kullanılan: 3 1.3%
  • ARA TORANİAN(ASALA KURUCUSU)

Kullanılan: 2 0.8%
  • JOSEF STALİN(RUS KOMÜNİST LİDER)

Kullanılan: 3 1.3%
  • ÖZÜRCÜLER(son zamanlarda ortaya çıkan ve ermenilerden özür dileyen mallar)

Kullanılan: 36 15.1%
  • DİĞER(LÜTFEN BELİRTİNİZ:ORHAN PAMUK VB.)

Kullanılan: 14 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    238
hepsi birbirinden şerefisz 1.bush ve ehud olmert şerefsizleri

BUNLARIN HEPSININ ..................................
ANAYAN ANLADI :d

hepsinin şeresiz buunların

ey sen çoklu şık koymamışssın öcalan denen adama şerefsiz gibi sıfatlar vermek yanlış olur kategorisi yok onun o..ç

Hepsi şerefsiz deeee, burda olmayan ama hepsine eyvallah diyen,bunların el eteğini öpen,eline geçirdiği fırsatı bunlara yağ çekmek için kullanan ve Türkiye'nin en büyük vatan haini,içlerindeki en şerefisizi bizim baştaki AMpul kafali,fırça bıyıktır...O buradaki hepsinin toplanıma bedel... Bu yüzden ben *DİĞER seçeneğini seçiyorum...

valla vaşk olsun insan çoklu cevap imkanı sunar ankette bu kadar serefsizi koymussun sec begen al diyosun

arkadaşlar şerefsizlerin hepsi de biribirini aratmaz nitelikte ama biri daha şerefsiz olmalı

cok kararsizim simdi birini secsem digeri küser hepside digerinden geri kalmayan ipneler topunun köküne kiprit suyu!

radio button değilde check button koysaydınız hepsini işaaretlerdim

bence bu mantık şerefsiz.sen kim oluosun da başka bi ülkenin liderine şerefsiz diyebiliorsun?(abdullah öcalan dışında)

arkdşLar StaLini ne Kadar tanıyoRsunuzKi şerefSiz diyeiliyorsunuz???

seçmek çok zor hepsin .....

bence bu mantık şerefsiz.sen kim oluosun da başka bi ülkenin liderine şerefsiz diyebiliorsun?(abdullah öcalan dışında)

insanlığın acı çekmesine sebeb olanlar ve bu düşşünceyi savunanlar görevleri sıfatları ne olursa olsun şerefsizdir ve onları destekleyenlerde onlardan daha şerefsizdir....

arkdşLar StaLini ne Kadar tanıyoRsunuzKi şerefSiz diyeiliyorsunuz???

arkadaş sormuş stalin i ne kadar tanıyorsunuz diye bende ona bir soru sormak istiyorum sen kırım türklerini yani soydaşlarını ne kadar tanıyorsun onlara soykırım yapan sibiryanın bozkırlarında maden ocaklarında çalışmaya mahkum eden bu adam şerefsiz değildir de nedir acaba???

kesinlikle hepsi. ayrım yapamayız. sonra üzülürler ben daha şerefsizim diye.

kesinlikle hepsi ama ermenilerden özür dileyenler bana daha şerefsiz geliyor. çünkü gerçeği bile bile bunu yapıyorlar sırf ülkemizi yıpratmak kaos yaratmak için..

Geri