Hangİ Ünİversİte??

kejmir

New member
Reaction score
0
Merhaba, ben 2007 öss ye girdim ve 365 ksür puan aldım.Şu aralar kafam 4 şeye yoğunlaştı bunlar sırayla diş endstri bilg mühendislikleri ve tıp!!
TIP ve diş içn düşünüdklerim arasında yeditepe ,istanbul ünv(cerrahpaşa ve çapa)bir de ankara ünv var(tus içn de yorum yapın lütfen)
Mühendislikler içinse boğaziçi endstri- bilgisayar(gelme ihtimali çok az)ve odtü endstri var kafamda...
Bu ünv lerden hangisi bnm iç daha avantajlı olur?Lütfen hem avantajları hem dez avantajarı yazın!! ÇOK ÖNMLİ BU BNM İÇN..
tercihlerin bitmesine 1 hafta kala yorumalrınız belirleyici olablr!!!
Teşekkürler:goz:

yaw artislik mi yapiyon simdi ne alaka yani simdi biz buraya yazacaz sende onu kaale mi alcan git isine ya bende girdim 2007ossye 290 puan aldim

smtdursun' Alıntı:
yaw artislik mi yapiyon simdi ne alaka yani simdi biz buraya yazacaz sende onu kaale mi alcan git isine ya bende girdim 2007ossye 290 puan aldim
Asıl senin sölediğin ne alaka :mad: artistik falan da yapmıyrum ..
sadece öneri istedim yani ne war bunda alalalla
ÜFF adam gbi yorum yapan yok mu ya puanı da bu arkadşın dedği amçta yazmadım yarası mı var nedir gocunuyor !:eek:ha

tıpa gideceksen CErrahpaşa, Çapa ve Hacettepe arasında çok fazla farkı olup olmadığı tartışılır, tıp da işin garantiliği var ama uzun yıllar oldukça fazla çalışman lazım iyi bi yerlere gelmek için...

mühendisliklere gelince Boğaziçi'ne bu sıralamayle giremezsin dediğin 2 bölüme, odtü ise adı üstünde odtü, girmen de garanti gibibişey oraya....kariyer için endüstri düşünüyosan bilkenti de tercih etmen yararına olabilir(oraya girmen de biraz kasabilir).

diş için pek bi bilgim yok ama işte tıp ve mühendislikleri iyi analiz etmek lazım....

eğer mühendislik istiyosan bence ilk 2tercihini odtü bilgisayar ve endüstiden yana yapmanı , 3. tercih olarak da bilkent endüstriyi yazmanı öneririm gerisini de yukarıda belirttin tıplardan kullanmanı öneririm...

TOBB üni yide unutma adamlar kısa zamanda çok iyi yere geldiler, bu öğrenci ve eğitimle orantılı dır tabii ki, orayıda düşün üniversite olarak,
elektronik seçmede mühendislik olarak ne seçersen seç dimi dare ?:D

freemitnick' Alıntı:
TOBB üni yide unutma adamlar kısa zamanda çok iyi yere geldiler, bu öğrenci ve eğitimle orantılı dır tabii ki, orayıda düşün üniversite olarak,
elektronik seçmede mühendislik olarak ne seçersen seç dimi dare ?:D

bizim gibi zoru sevmiyosan uzak durulcak bi bölüm tabiki, neyse biz artık önümüze bakalım free, bakalım nolceğizz..

ya teşekkürler açıklamalr içn yararı oldu yalnız mezunlardan vrsa eğer yukarda belirttğim okulrda okuyan onlarda yorum yapsın LÜTFEN!!!
Bir şey daha sorucam tıp yazarsam ing yazmam daha faydalı mı olur(çapayı düşnmekteyim tıp içn dili türkçeydi dimi?)

ya nolur nolur bir allhın kulu yok mu yardım edicek!:saskin
Aslında sorabilirsiniz tercihlerin bitmesine bir hafta kala neden hala kararsız oldğumu şöyşe cevep verim benim aslında ilk hedfim dişti fakat puanım yüksek gelince ee insanın aklına başka şeyelr de giriyor haliyle tabi birde çevremdekilerinde etkisi büyük bu konuda o yüzden cevaplara ihtiyacım var yardım edrseniz inanın makbule geçecek
teşekkürler...

mühendislik için kesinlikle ODTÜ yü tercih et derim ben...
Tıp için ise İstanbuldaysan veya oraya yakınsan Çapa,Ankara veya oraya yakınsan Da Haccettepe.yakınlık önemli gelmeyebilir sana ama önemli...

fatihendüstri yaz. bnsendençok puan aldım. fathtymgayette memnumun ;)

Geri