Hanefi Avcı'nın kitabı için ŞOK İTİRAF

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Hanefi Avcı'nın kitabı için ŞOK İTİRAF

153918_avci.jpg

http://www.samanyoluhaber.com/h_458078_hanefi-avcinin-kitabi-icin-sok-itiraf.html

Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın gündemi sarsan kitabı "Haliç'te Yaşayan Simonlar" için BOMBA İTİRAF GELDİ.

Hanefi Avcı'nın yazdığı kitapta ikinci bölüm hazırlanırken bazı gazetecilerden destek aldığı iddiası "gerçek" çıktı. Habertürk TV'de ekrana gelen tartışmada Milliyet Gazetesi Yazarı Belma Akçura, kitabın ikinci bölümünün sonradan eklendiğini itiraf etti ve daha da ileri giderek "kitabın yazımına yardım eden gazetecilerden biri" olduğunu açıkladı.

Şimdi kamuoyu kitaba sonradan eklenen bölüme "yardım eden" diğer gazetecileri merak ediyor.

Görüp de görmemezlikten gelenler..
Bilip de bilmemezlikten gelenler..
Sırf bu dönemde tutuklandı diye iktidarı suçlayanlar..
El Cevap?

AVCI ya bilgi belge desteği vererek,o kitabın ilk nüsha ve yayımlanma aşamasına kadar konulmayan cemaat bağlantısı ve haberleri bölümünü sonradan eklemeye yardımcı olan 2 isim çok önemli...

1- hürriyet yazarı saygı öztürk
2- hürriyet yazarı soner yalçın....

vayy beee demeden geçemiyorum.. avcı ya fişek tüfek çizme şapka tahsis eden malzemecilere bak..

bunların belge desteği olmadan önce kitap sadece anı hatıra roman gibi bişey.... ama devrimci karargahtan dolayı sıkımntı başlayınca iş değişiyor,basının beslemesiyle destek kıtalar halinde aydın doğan medyasından yağıyor..

millete de sadece yutturmak kalıyor.. ne diye? avcı ya cemaat baskısı oldu diye... yermiyiz beee.. yermiyiz..

Geri