Hanefi Avcı Cezaevinde !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
HANEFİ AVCI'YA TUTUKLAMA

21:01 - Devrimci Karargah terör örgütüne yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, adliyede ifade vermeyi reddetti ve mahkemeye sevkedilmişti..

401420100928093312935.jpg

Sorgulama sırasında avukat istemediği ve sorgu tutanaklarına imza atmadığı öğrenilen Avcı, işlemlerin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkeme olan 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı..

Avcı, tutuklama kararı ardından Paşakapısı Cezaevi'ne nakledildi..

Mahkemeye sevkedilen Avcı tutuklandı haberi Güncel haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var

Hadi buna da bi açıklama getirin:thumbup1: Cezaevine neden girdi ? Kitap yazdığı için mi :001_cool:​

"Tutuklama çıktı haklılığımız anlaşıldı"

"Tutuklama çıktı haklılığımız anlaşıldı"

Savcılık sorgusunda avukat istemeyen ve susma hakkını kullanan Hanefi Avcı'nın tutuklanma kararıyla gazeteci Nedim Şener'e mesaj attı.

CNN TÜRK Televizyonu'nda canlı yayına bağlanan Gazeteci Nedim Şener, Avcı'nın tutuklama kararının açıklanmasının ardından kendisine Hanefi Avcı'dan SMS mesajları geldiğini iddia etti. Şener Avcı'nın bir mesajında "Tutuklama kararı çıktı, haklılığımız anlaşıldı." dediğini belirtti.

Avcı’nın mesajlarda şu sözlere yer verdiği iddia edildi.

"Evimde bulunan silah ruhsatlıdır.

Hakime avukat nezaretinde ifade verdim.

Tutuklama kararı çıktı, haklılığımız anlaşıldı."

KAYNAK

Devrimci karargah örgütüyle ne bağlantısı var bu adamın?bilmediğimiz gercekler olabilir

Geri