Hamsterlere Biraz İlgi

_Re1s_

New member
Reaction score
0
Cehennemin Dibinden Sevgilimle Dönülmez Gecenin Uf
Çok tatlı hamsterler bakın ve görün Bence Her Hayvandan Daha TAtlı Sİzce Nasıl Düşüncelerinizi Ve Sorularınızı Beklerimm

wmnon7.jpg
[/IMG]
2h3mpfa.jpg
[/IMG]
210zxh2.jpg
[/IMG]
ekizwz.jpg
[/IMG]
1t5tzr.jpg
[/IMG]
29z67b4.jpg
[/IMG]
2po40w9.jpg
[/IMG]
2evgkn5.jpg
[/IMG]
23sulgp.jpg
[/IMG]
2qtjy20.jpg
[/IMG]

Hamsterlerle Her Türlü Soru Sorabilirsiniz Şimdiden İlginize Teşekkürler İyi Forumlar !!

sevimliler.. severim ama beslemem =)) Bana göre değil

gerçekten sefimliler fakat fareye benzemelerinden dolayı üstlerinde fazla ilgi yok =)

Çok severim bu hayvanları keşke bitane olsa beslesem:S

valla bende hertürlü soruları cevaplamanda yardımcı olurum 3 tanede ben besliyorum :sigara:

inanılmaz tatlı hayvanlar. yakın zamanda bende alıcam.

hamster besleyen arkadaşlardan kaç tane almamı tavsiye ederler bunu ogrenmek istiyorum.

sanırım yalnız kalmayı pek sevmeyen hayvanlar.

bakımları cok mu zor bir de

Eskiden ben de bu hayvanlara fare gözüyle bakıyordum ama şimdi gözüme daha sempatik görünmeye başladılar. Şu resimdeki hamster çok ilginç... Bir gözü mavi bir gözü ela, One Kedisi gibi... Resimde de çok şirin çıkmış bebek gibi. :D Yirim ben onu. :D

210zxh2.jpg

ya bende beslemeyi düşündüm ama kaçak sokulduğunu duydum Türkiye'ye ve bunlar da hastalık taşıyobiliyolarmış sanırım.o yüzden tırstım:D

bende çok seviyorum hamsterları :) küçükken hamster diye tutturmuştum alışveriş merkezinin ortasında annemde evde fare beslemem ben dedi o sırada yanımızdan geçen bi bayanda ay ne faresi hanfendi lütfen fare demeyin onlar hamster bende evde besliyorum diyerek muhabbete balıklama atlamıştı :D o günden beri hamster filan istemiorm :D

2 hamster 3 gonzales besliyodum ama bakımları çok zor kafesin köşesine s*çıyorlar temizlemesi iğrenç ama 5 i de bahçende gömülü allah rahmet eğlesin:)

ay çok tatlı hayvanlar ya çok seviyorum ben bunları

Geri