Hamit sonunda patladı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
“BENİ ELEŞTİRENLER FUTBOLDAN ANLAMIYOR”

Romanya’da yaptığı 2 asistle yıldızlaşan Hamit Altıntop, “Şampiyonlar Ligi’nde ayrı, ligde ayrı performans sergiliyor” eleştirilerine yanıt verdi. Milli Takım ve Galatasaray’daki performansı ile haftalardır en çok konuşulan isim olan tecrübeli futbolcu, Cluj maçından sonra suskunluğunu bozarken, birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Hamit’in açıklamaları:

* Eleştiri olabilir, ama birçoğunu gördükçe o kişilerin futboldan anlamadığını düşünüyorum.

* Cluj’a karşı küçük detaylarla başarıyı yakaladık. İyi oynamak attığınız gol müdür, yoksa yaptığım asist midir bilemiyorum ama hedefimiz Cluj karşısında kazanmaktı ve bunu başardık.

* Umarım Manchester United maçını da kazanırız. Son maçın sonucundan önce böyle ihtimaller olması güzel. Şimdilik kozlar bizim elimizde.

* Herkes kendince yorumluyor. Gerçek Hamit nedir? Daha çok gol mü, asist mi bir şeyler söyleniyor. Ben tabii ki daha iyi olabilirim. Futbol takım oyunu ve bu takımda uzun yıllar oynayan arkadaşlar da var yeni gelenler de.

* Kulübü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Ligde lideriz, Şampiyonlar Ligi’nde ise gruptan çıkmak adına ihtimaller yapıyoruz. Bunlar anlamlı şeyler.

* İstediğimiz hedeflere ulaşacağız. Çok küçük detaylarda bundan önce sorunlar yaşadık. Takımın tecrübe eksikliği vardı. Buna karşın kalitesiz olarak nitelendirildi. Kalitemizi ve ne istediğimizi biliyorduk. Yine de Cluj galibiyeti çok abartılmamalı.

* Büyükşehir maçında da çok koştum, fakat verdiğim pas gol olmadı. İnandığım şeyleri yapmaya çalışıyorum sadece. Benim işim elimden gelenin en iyisini yapmaktır.

Hamit sonunda patladı | Amk Spor Gazetesi

Geri