Hamileliğini saklamak isteyen liseli ölümden döndü

uzun sözün kısası önce yırttırmış...sonrada keyf almaya devam etmiş...ha namus iki bacağının arasından geçmiyor da modernize mi edilmiş...yuh yani yuh...ve o kızcağızın annesi 7.5 aydır kızıyla ayrımı yaşıyormuş da farketmemiş....ırzını kime peşkeş çekmişse jandarma 3 fail arıyormuş...la ne geniş mesepli millet oldular ya yuh...

yazık ya yazık

fazla lafa gerek yok görünen köy kılavuz istemez.resime bakıyorum kızın ne oldugu ortada ailesi kızının bu halini görmüyorsa elmi görecek.sahipsiz kuzuyu kurtlar parcalar.... ey be ne günlere kaldık ahlak bozulmuz almıs basını gidiyor.hergün birazda avrupalı ve amerika gibi devletlere yakalsıyoruz yakında namus diye bir kavram türkiyedede kalmıyacak.ALLAH ım hergün insanlar senden dahada uzaklasıyor seni artık agzılarında anar oldular sen büyüksün allahım şüphesiz en son dönüş yine sana olacaktır.

hee derlerya namus ıkı bacak arasından gecmez! neresınden gecıyorsa artık namus anlayısı bunu merak edıyorum.... sımdıde boyle durumlar olunca da gayet modern ve cagdas davranmalıyız... modern ve cagdaslık cınsellıkten gecıyor ya o yuzden gayet normal deyıp hayata devam etmelıyız.. Yazık ki su ınsanlar eskıden Atalarının savascıp can verdıgı olayı sımdı ıse namus degıldır dıye yorumlayıp her onune gelenle yatıyor. ben anlamadım sey bunun or...dan farkı ne? bırı parayla bedenını satıyor bırı zevkıne. sonuc olarak ıkısıde bedenını satıyor. demek ıkısınde farkı yok

namus iki bacağın arasında değildir söylemi çok istisna ve istisnaları olan bi söylem cunku kızın ne vaatlerle kandırılıp hangi durumda böle bişey yaptığını bilemeyiz bi hatayla yapılmıs bişey için bayanı namussuz olarak nitelendirmek için çok agır bi değerlendirme olur bu acıdan bahsi gecen söyleme katılıyorum fakat bu artık bi spor haline dönüşmüsse katılmıyorum ve alıntı yaptığım arkadas katılmama durumum için gayet guzel yorum yapmıs

işin birde gizlilik boyutuna bakalım;
7,5 aylık hamileliği saklayabilmek,
bu vakte kadar farkedemeyecek kadar ilgisiz oloan ebeveyn
çevrenin etik yapısı,
inanç değerleri,
...ilk taşı günahsız olanınız atsın.

Geri