- Reaction score
- 0
kahve değilde kola diye geberiyordum.ama haftada sadece 2 bardak içirtiyorlardı
günde 4 küçük kutu süt içiyordum 125 liklerden.eşim koliyle alıyodu sütü:durdurun:biggrin.büyük açılmış süt kokuyordu bana içemiyordum illaki küçük süt olcak bikerede bitircem yeni açılmış olcak:durdurun:durdurun3 litre su içiyordum.içim yanıyordu valla:durdurun:durdurun
en inanılmaz hatıralarımdan biriside 1 oturuşta bikez aşerdim die 1,5 kilo nar yemiştim:vur:vur
sonra bikezde kek aşermiştim 9 dilim yemiştim şahitlerimde var:durdurun:durdurun
sonra canım haşlanmış mısırı çok çekiyordu,dr arkadaşlarım bile nerde görseler alırız biz sana diorlardı:durdurunye sen ye sen diorlardı:durdurun:durdurun
bikezde kar yağıyo felaket canım tokat kebabı çekti onuda bir görün bence dünyanın en güzel kebabı,onu ağlaya ağlaya buldurttum:durdurun:durdurun
sonra bikezde canım kabuklu yer fıstığı çekmişti.aldı getirdi zavallı eşim.eve getirince ağladım yerlere yattım ben kabuksuz istiyordum die:durdurun:durdurunedepsizlik olsun amaç.aşerme bahanee:durdurungitti kabuksuzda aldı.sonra ben itiraf ettim kabuklu istiyordum die:melek:melek
işte böyle.hayatımın en güzel günleriydi.karnım yamuk yumuk duruyordu kolunu bacağını dışarı doğru sivriltiyordu.çok süperdi ya:aşk:aşk
alemsin meltem. :durdurun iyi güldürdün beni Allah da seni güldürsün. :durdurun
valla hamile kadınlar yeme konusunda her şeyi yapabilirler. gecenin 3 ünde 4 ünde kalkıp pasta kek yiyenleri, mevsimsiz köşe bucak erik aratanları biliyorum. :durdurun afiyet olsun.
Lütfen örnek olmayınız yaa ama
dur daha başına neler gelecek :durdurun