Hamile bayanlar kola ve kahveden uzak durmalı

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!
hamile.jpg

Bebek bekleyen anneler, hamilelik döneminde verimli bir uyku için kola, kahve ve çay gibi kafeinli içeceklerden uzak durmalı.

Hamile hanımların özellikle öğleden sonra ve akşamları bu tür içecekleri tüketmemeye gayret göstermesi ve yatmadan 2-3 saat önce de sıvı alımını azaltması gerekiyor. Beslenme uzmanları gebe hanımları yatmadan önce ağır yemekler yememeleri konusunda uyarırken, midesi bulanan anne adaylarına da yatmadan önce kraker türü besinler yemeyi öneriyor. Anne adayları hamilelikleri boyunca sağlıklı beslenmeye dikkat etmeli.

Annem en ufak kardesime hamileyken hep cola içmek istiodu zararlı oldugunuda bildiği için içemiodu az az içiodu =)

sonra istediklerini içemedikten sonra aşermesinler :D :)

kahve değilde kola diye geberiyordum.ama haftada sadece 2 bardak içirtiyorlardı :)

günde 4 küçük kutu süt içiyordum 125 liklerden.eşim koliyle alıyodu sütü:durdurun:biggrin.büyük açılmış süt kokuyordu bana içemiyordum illaki küçük süt olcak bikerede bitircem yeni açılmış olcak:durdurun:durdurun3 litre su içiyordum.içim yanıyordu valla:durdurun:durdurun

en inanılmaz hatıralarımdan biriside 1 oturuşta bikez aşerdim die 1,5 kilo nar yemiştim:vur:vur
sonra bikezde kek aşermiştim 9 dilim yemiştim şahitlerimde var:durdurun:durdurun

sonra canım haşlanmış mısırı çok çekiyordu,dr arkadaşlarım bile nerde görseler alırız biz sana diorlardı:durdurunye sen ye sen diorlardı:durdurun:durdurun

bikezde kar yağıyo felaket canım tokat kebabı çekti onuda bir görün bence dünyanın en güzel kebabı,onu ağlaya ağlaya buldurttum:durdurun:durdurun

sonra bikezde canım kabuklu yer fıstığı çekmişti.aldı getirdi zavallı eşim.eve getirince ağladım yerlere yattım ben kabuksuz istiyordum die:durdurun:durdurunedepsizlik olsun amaç.aşerme bahanee:durdurungitti kabuksuzda aldı.sonra ben itiraf ettim kabuklu istiyordum die:melek:melek
işte böyle.hayatımın en güzel günleriydi.karnım yamuk yumuk duruyordu kolunu bacağını dışarı doğru sivriltiyordu.çok süperdi ya:aşk:aşk

kahve değilde kola diye geberiyordum.ama haftada sadece 2 bardak içirtiyorlardı :)

günde 4 küçük kutu süt içiyordum 125 liklerden.eşim koliyle alıyodu sütü:durdurun:biggrin.büyük açılmış süt kokuyordu bana içemiyordum illaki küçük süt olcak bikerede bitircem yeni açılmış olcak:durdurun:durdurun3 litre su içiyordum.içim yanıyordu valla:durdurun:durdurun

en inanılmaz hatıralarımdan biriside 1 oturuşta bikez aşerdim die 1,5 kilo nar yemiştim:vur:vur
sonra bikezde kek aşermiştim 9 dilim yemiştim şahitlerimde var:durdurun:durdurun

sonra canım haşlanmış mısırı çok çekiyordu,dr arkadaşlarım bile nerde görseler alırız biz sana diorlardı:durdurunye sen ye sen diorlardı:durdurun:durdurun

bikezde kar yağıyo felaket canım tokat kebabı çekti onuda bir görün bence dünyanın en güzel kebabı,onu ağlaya ağlaya buldurttum:durdurun:durdurun

sonra bikezde canım kabuklu yer fıstığı çekmişti.aldı getirdi zavallı eşim.eve getirince ağladım yerlere yattım ben kabuksuz istiyordum die:durdurun:durdurunedepsizlik olsun amaç.aşerme bahanee:durdurungitti kabuksuzda aldı.sonra ben itiraf ettim kabuklu istiyordum die:melek:melek
işte böyle.hayatımın en güzel günleriydi.karnım yamuk yumuk duruyordu kolunu bacağını dışarı doğru sivriltiyordu.çok süperdi ya:aşk:aşk

ayy öldümm yaaa :durdurun :durdurun :durdurun

iyi bukadar yemeye kilo almamışın ama :saskin

:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

ya kilo almamamın sebebi ekmek hiç yemiyordum,birde pilates yapıyordum ondan.yürüyüş falanda çok yaptım.su içmek falan zaten çok süper bişe..
ama kek olayını hatırlayınca millet hep dalga geçiyor benle.:durdurun:durdurun
nar olayınıda eşim bankada millete sölemiş rezil olmuştum herkes duymuştu.ona biraz ağlamıştım nie söledin die.:durdurun:durdurunçok duygusal zırlak bişey oluyo insan ya devamlı ağlıyordum.

neyse ikinci bebeği yapınca yine bu site olursa be zaten burda olurum.sizede naz yapar ağlarım.:durdurun:durdurun:durdurun

Lütfen örnek olmayınız yaa ama :(

Lütfen örnek olmayınız yaa ama :(

:hhmanD:hhmanD
aa olurmu ya daha neler anlatcamm:durdurun:durdurun
ağlayarak nasıl her dediğimizin yapıldığını öğretcem daha durr:durdurun:durdurun:durdurun

haftalık 4 tane dergiye üye olmuştum ya sırf bu kapriler yüzünden..kilo alıyosunya insan kötü hissediyo kendini hep dergilerdeki güzel kiyafetlere falan bakıyordum..bebek dergileri almıştım üyeydim hala duruyor onlar.anne-bebek bebeğim dergileri.uyuz karı esra ceyhanla aynıydı hamileliğimiz:durdurun:durdurunhep onlar vardı dergilerde :melek

:hhmanD:hhmanD
aa olurmu ya daha neler anlatcamm:durdurun:durdurun
ağlayarak nasıl her dediğimizin yapıldığını öğretcem daha durr:durdurun:durdurun:durdurun

haftalık 4 tane dergiye üye olmuştum ya sırf bu kapriler yüzünden..kilo alıyosunya insan kötü hissediyo kendini hep dergilerdeki güzel kiyafetlere falan bakıyordum..bebek dergileri almıştım üyeydim hala duruyor onlar.anne-bebek bebeğim dergileri.uyuz karı esra ceyhanla aynıydı hamileliğimiz:durdurun:durdurunhep onlar vardı dergilerde :melek

Enişteyle nasıl irtibat kurabiliriz, gerekli savunma sistemi hakkında tavsiyeler almam lazım :D

Enişteyle nasıl irtibat kurabiliriz, gerekli savunma sistemi hakkında tavsiyeler almam lazım :D

enişten şuan sabancı centerdadır:vur:vurbeni bırakıp istanbullara gitti:(
tüm savunma sistemlerini çökerttim ben onun.valla isteyerek yapıyordu:durdurun:durdurun:durdurunkarşı koyamazsın sende.:durdurun

valla feryal başka şehire bile gitti gece karnım gerildikçe sabaha kadar ağlıyordum.vıchy nin bi kremini önerdi doktorum ondanda bizim olduğumuz yerde yoktu,her hafta gidip alıyordu samsundan.bayada pahalı bişey.
bakın krem istemeyide unutmayın ya.mazallah karnınızda çatlaklar olsa dahamı ii :):):).:durdurun

valla feryal başka şehire bile gitti gece karnım gerildikçe sabaha kadar ağlıyordum.vıchy nin bi kremini önerdi doktorum ondanda bizim olduğumuz yerde yoktu,her hafta gidip alıyordu samsundan.bayada pahalı bişey.
bakın krem istemeyide unutmayın ya.mazallah karnınızda çatlaklar olsa dahamı ii :):):).:durdurun

o kremden bende isticem valla şimdiden söleyim tenimde çatlak olsun istemiyorum :)

Geri