Hamburg'da Cimbom korkusu!

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Galatasaray'ı öven Martin Jol "Türkiye'deki atmosferi hiçbir yerde görmedim" dedi.

131387.jpg

UEFA Kupası 4. turunda temsilcimiz Galatasaray'la çeyrek final mücadelesi verecek olan Bundesliga lideri Hamburg hazırlıklarını sürdürüyor.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) lider durumda bulunan Hamburg, kendi sahasında Wolfsburg'la Pazar günü oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Martin Jol yönetiminde yapılan antrenmanı aralarında Türklerin de bulunduğu çok sayıda taraftar da takip etti. Taraftarlar antrenman öncesi futbolculara çiçek verdiler.

Hamburg'u Bundesliga'da zirveye taşıyarak dikkatleri üzerine çeken Hollandalı tecrübeli teknik adam Martin Jol antrenman sonrası düzenlediği basın toplantısında, UEFA Kupası'ndaki rakipleri Galatasaray'la ilgili soruları yanıtladı. Martin Jol, Galatasaray'ın Fransız ekibi Bordeaux'yu 4-3 yenerek tur atladığı maçtan övgüyle bahsetti. Jol, Galatasaray'ın çok zor bir rakip olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de stada gittiğiniz zaman 'Cehenneme hoş geldiniz' yazısını görürsünüz. Türkiye'deki atmosferi hiçbir yerde görmedim. Oyuncular buna hazır olduğu zaman güzel bir oyun olacağını düşünüyorum" dedi.

Eşi Türk olan Hamburg Kulübü'nün Sportif Direktörü Dietmar Beiersdorfer ise basın toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın çok zorlu bir rakip olduğunu ve Hamburg maçlarının da tıpkı Bordeaux karşılaşmaları gibi heyecanlı geçeceğini söyledi. Türk eşinin hangi takımlı olduğu sorusuna ise Beiersdorfer esprili bir şekilde karşılık vererek, "Eşim şu anda Galatasaraylı değil ama sanırım 2 hafta içinde değişebilir" dedi. Beiersdorfer, kayınbiraderlerinin koyu Galatasaray taraftarı olduklarını söyledi.

HTSPOR

unutmayalım kı hamburgda şampiyonlar ligi şampiyonu ben galatasaray lıyım ama rakip guclu hadı aslanlar

Ordaki maçtaki tek avantajLarı Baroş'un kart cezaLısı oLması..Zaten o maçı evLerinde değiLde tarafsız sahada gibi oynucakLar ;) (bkz:Herta BerLin maçı)
Burdaki maçta ise zaten avantajLarı buLunmuyor..Herkezin aksine turu rahat geçiçeğimizi düşünüyorum..
Umarım FinaLe kadar Ukrayna takımıyLa eşLeşmeyiz.(FutboL anLayışLarı bize çok ters)

gümbür gümbür geliyoruz....

Galatasaray Türkiye'dir.. ((:)

Yeter ki inanalım bunu da atlatırız..

$ahsen ßen aLmanya'da zorLanmayacağımızı dü$ünüyorum.GurbetçiLer sayesinde orayıda kendi evimiz gibi sayabiLiriz.Bu bir avantaj..
Tabi bunun rövan$ıda var Hamburg'da iyi bir skor eLde edip cehennemde i$i bitirmek gerekiyor !
GaLatasaray TÜRKİYEDİR !

Geri