Hamburg 1-1 G.Saray [Uefa 4.Tur İLk Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Bence Alisamiyende Çok farklı olur kazanırız.tur atlarız ama önce Trabzonu yenelim sonra Hamburga Bakarız.

yanlız biz hamburgta bir gol attık onlar 1-0 önde bile olsalar maç uzatmaya gider.

Bence Alisamiyende Çok farklı olur kazanırız.tur atlarız ama önce Trabzonu yenelim sonra Hamburga Bakarız.

yanlız biz hamburgta bir gol attık onlar 1-0 önde bile olsalar maç uzatmaya gider.

1 1 = beraberlik => 1 puan

1 0 = galibiyet => 3 puan

bu durumda;

Hamburg = 4 puan
Galatasaray = 1 puan

anlatabildim umarım;)

maçı futbol samrta izledik berbat yayın yaptılar yazık yani bu kadar para verdik her saniye reklam izledik para verdikçe reklam izledik Alisamiyen cehennemine her türlü hazırız hamburger yiyeceğiz perşembe gecesi görürsünüz.

yani basında spor muduru ilker yasin olan bi kanaldan ne beklenebilir ki:D ben bukadar igrenc bi yayıncılık görmedim hayatımda. insana sac bas yolduruyo gercekten.

hamburg 1-0 kazansa turu geçermi

Her TürLü MaLubiyetimizde Turu OnLar Geçer...

Ama Sami Yen'de BöyLe Bir İhtimaLi Düşünmediğimiz İçin Turu Geçen Taraf Biz oLacağız İnşaLLah :goz:

0-0 Lık Skorda Biz Geçeriz...

1-1 Uzatmaya Götürür...

2-2 De Ve Üstü BeraberLikLerde OnLar Geçer...

Ama Burda Maçı ALacaz İnŞaLLah Büyük Bir Sürpriz OLmassa :goz: UnutmayaLım Sami Yen'de Kazma Nonda DeğiL KLas Baros Oynayacak :goz:

"Türkler titrediler"

Hamburg Teknik Direktörü Jol, iyi sonuç alamadıklarını belirterek, rövanşta işlerinin zor olduğunu vurguladı.

Sahasında G.Saray'la 1-1 berabere kalan Hamburg'un Teknik Direktörü Martin Jol, yedikleri gole kadar 7 korner kullandıklarını belirterek, ''Bizim attığımız kornerden sonra Galatasaray, hiç yoktan gol buldu. Pozisyonlara girdik gol atamadık. Rövanşta işimiz çok zor. Memnun değilim, bakacağız haftaya ne olacağını hep beraber göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Jol, taraftarlarına umut da vererek, ''İkinci yarının bazı bölümlerinde oynadığımız gibi oynarsak İstanbul'da da şanmız var'' diye konuştu.

Türk taraftarları tanıdığını anlatan Martin Jol, ''İnanılmaz atmosfer sergilediler. İkinci yarı onlar da bağıramadılar, titrediler. Suskun kaldılar'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:HTSpor​

Bu martin jol gözünün üstüne bi yumruk istiyo heralde. Kendi statlarında ev sahibi gibi oynadık hala ötüyo.

Ayrıca ingiliz spiker Bülent için acınacak halde Morinhodan beter fln demiş. kusura bakmasınlar biz onlar gibi donuk kanlı değiliz. bi ferguson gibi 90 dk sakız cigneyemioruz. bi arsene wenger gibi 90 dk oturup kıcımızın uyusmasını bekleyemiyoruz.

GALATASARAY ımızın turu rahat gececegine inanıyorum. Bütün GALATASARAYlıların içi rahat olsun. Martin Jol bide samiyeni görsün arkadaş.

İngiliz yorumcudan Korkmaz'a çirkin yakıştırma

İngiliz yorumcudan Korkmaz'a çirkin yakıştırma

2rvxttf.jpg

UEFA Kupası 4. turunda Hamburg ile karşılaşan Galatasaray’ın maçını İngiltere’de yayınlayan kanalın spikeri Bülent Korkmaz'la ilgili tahrik edici yorumlarda bulundu.13 Mart

İngiltere’de maçın yayınını gerçekleştiren Setanta Sports kanalının yorumcuları tarafından Galatasaray teknik direktörü Bülent Korkmaz’a çirkin yakıştırmalar yapıldı.

Karşılaşmanın spikeri Martin Fisher ile birlikte yayına yorumlarıyla katılan Pat Dolan, ilk yarıda hakeme itirazlarda bulunan Bülent Korkmaz için “Saha kenarında acınacak halde duruyor. Bir karton süte ihtiyacı olabilir, Mourinho'dan da beter” şeklinde sözler sarf etti.

Pat Dolan, bununla da yetinmeyerek Bülent Korkmaz’ın hareketleri için, “Bunlar klasik Galatasaray numaraları” dedi.

Patrick Dolan 42 yaşında ve İrlanda doğumlu. Futbola 16 yasında Arsenal'de basladı ancak burada tutunamadı. Arsenal'in ardından çeşitli İrlanda takımlarında oynadıktan sonra yorumculuğa başladı.

Milliyet

Hoca Dediğin Sünepe Gibi Köşede Oturmaz, Takımı Kenardan AteşLer, AsıL Sizin HaLinizi Ben Rövanştan Sonra Görecem, YerLere Yatıp AğLayan TopçuLarınızı GrayderLe Hava ALanına Taşırız Merak Etmeyin...

1-2 2-1 gibi bir sonuç bekliyordum ama güzel oldu .
UEFA kupasında deplasmanda yenilmeyen 2 Takımdan biri Alborg Biri GS
Buda ne denli iyi bir beraberlik alındığının Tescili .
Ben bu saatten sonra Gs Hamburg'a elenmez diyorum .
Yolun açık olsun Gs
:goz:

Macar Hakem'inde yardımıyLa kabus gibi geçen 2.yarı..
BüLent'in Nonda inadı ve LincoLn'ü oyundan aLışı dışındaki enfes tutumu..
Ve depLasmanda iyi bi skor yine..
Sami Yen'de biz bu Hamburger'i yeriz.. =)

1-2 2-1 gibi bir sonuç bekliyordum ama güzel oldu .
UEFA kupasında deplasmanda yenilmeyen 2 Takımdan biri Alborg Biri GS
Buda ne denli iyi bir beraberlik alındığının Tescili .
Ben bu saatten sonra Gs Hamburg'a elenmez diyorum .
Yolun açık olsun Gs
:goz:

dostum dün aaLborg depLasmanda yeniLdi.. :goz:

Geri