Hamburg 1-1 G.Saray [Uefa 4.Tur İLk Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
sanılanın aksinde gollü bir maç bekliyorum
2-3 HAMBURG
desemde gönlüm GS'den yana

Galatasaray maçı hangi kanalda

Hamburg maçı hangi kanalda? Galatasaray'ın UEFA Kupası 4. tur ilk maçında deplasmanda Hamburg ile yapacağı karşılaşmanın yayıncı kuruluşu belli oldu..

Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. tur ilk maçında deplasmanda Hamburg ile oynayacağı karşılaşma Futbol Smart kanalından naklen yayınlanacak.

Daha önceki UEFA'daki dış saha maçlarının aksine, Galatasaray'ın 12 Mart 2009 Perşembe saat 19:00'da yapacağı deplasman mücadelesi Futbol Smart'tan naklen verilecek.

Daha önce Galatasaray'ın dış saha maçları TRT1'den yayınlanıyordu..

kaynak:tümspor

Futbol smartta doğan gurubu yine yaptı yapacağını TRT 1 Deplasman maçlarını veriyordu.Şimdi Deplasman maçını bile almışlar yazık değilmi parası olanmı futbol izleyecek Ayıp Gitsin vergi borçlarını ödesin doğan gurubu Bu ülkede milyonlarca Galatasaray taraftarı Var ben izlerim her halükarda ama başka futbolsever arkadaşlara yazık değilmi düşüncesizce sadece birilerine rant Sağlamakmı Her şey paramı beee Doğan Gurubunu şiddetle kınıyorum.

Hamburg Maçı Naklen Yayını

Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. tur ilk maçında deplasmanda Hamburg ile oynayacağı karşılaşma Futbol Smart kanalından naklen yayınlanacak.

Maç: Hamburg - Galatasaray
Tarih: 12 Mart 2009 Perşembe / Saat. 19:00
TV Yayını: Futbol Smart
Canlı Anlatım: Galatasaray.org

Hamburg - Galatasaray maçı 12 Mart saat 19:00’da Hotbird üzerindeki Alman ARD kanalı tarafından şifresiz olarak yayınlanacaktır.

Alman ARD kanalı frekans bilgileri:
13 E (Doğu) Hotbird : 11604 frekansında
Horizontal (Yatay)
Sembol oranı: 27500 FEC:5/6

Ayrıca Astra uydusu üzerinden:
19.2 (Doğu) Astra (1L): 11494 H (Analog)
19.2 (Doğu) Astra (1H); 12110 H 27500 3/4

17:45 (Almanya saati)
Sportschau live:
Fußball-UEFA-Pokal
Hamburger SV - Galatasaray Istanbul
Achtelfinale Hinspiel
Kaynak: http://programm.daserste.de/liste1.asp?sender=1&sdatlo=12.03.2009

Maç Türkçe olarak (D-SMART) FUTBOL SMART 40. Kanal tarafından canlı yayınlanacaktır.
http://www.dsmart.com.tr/dsmartspor.aspx

Alıntıdır.

ya parayla alakaası yoq igrenc yayın yapıolar ya. bn hayatımda bukadar igrenc adamların bir araya geldiği 1 yayın kurulusu daha bilmiyorum. ilker yasin denen adam insanın tuvaletini getirio. macı anlatan ayrı dert yorumcu ayrı dert. bide hayvanat gibi reklamları sokuolar macın göbegine.

Bu hakem bizi 'Kassai'bilir

G.Saray'a Macar hakem!

Hamburg-Galatasaray maçının hakemleri belli oldu.

hakem1.jpg

Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. Turunda 12 Mart Perşembe günü deplasmanda Almanya'nın Hamburg takımıyla oynayacağı ilk karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek.

UEFA, Kassai'yi karşılaşmaya atarken, yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Sandor Szabo görev alacak.

Kaynak:HTSpor​

Bu hakem bizi 'Kassai'bilir

UEFA, Hamburg-Galatasaray maçına, Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Viktor Kassai’yi atadı. Kassai’nin dünyaca ünlü bir hakem olduğu biliniyor, ancak son dönemlerde bir hayli formsuz olduğu da ortada... 7 Mart’ta yönettiği Nyireghaza-Haladas Macaristan Birinci Futbol Ligi maçında verdiği kararlar da bunun ispatı. Ev sahibinden 2 futbolcuyu tartışmalı kararlarla oyundan atan Kassai, 90 dakika bitiminde soyunma odasına bozuk para, şişe yağmuru altında ve polis kalkanında gidebilmişti. Macaristan MHK Başkanı Laszlo Vagner ise Sarı-Kırmızılılar’a seslendi: “Galatasaray merak etmesin, Kassai’nin iyi yöneteceğine kefilim.”

Kaynak:Fanatik​

maç farklı bitecek gibime geliyor, ilk gol Lincoln,Barış,Arda,Volkandan gelecek Hamburgerde bir gol bulacak yani 4-1 Galatasaray kazanır.

BAROS kart cezalısı

Inşallah Kazanırız Bu Aralar Morale Ihtiyacımız Var

Aslan'a çoşkulu karşılama!

UEFA Kupası 4. tur ilk maçında Hamburg'la karşılaşacak Galatasaray, bu kente geldi.

133781.jpg

UEFA Kupası 4. tur ilk karşılaşmasında yarın Almanya'nın Hamburg ekibi ile karşılaşacak Galatarasay, Hamburg'a geldi.

Hamburg Fuhlsbuttel Havalimanı'na inen Galatasaray kafilesini, yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar, sevgi gösterileriyle coşkulu bir şekilde karşıladı. Hamburg Başkonsolosu Mehmet Dönmez de kafileyi çiçeklerle karşılayanlar arasında yer aldı.

Taraftarların özel ilgisiyle karşılaşan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da kalabalığın arasından zorlukla sıyrılarak, kendisini bekleyen araca bindi. Taraftarlar, ''Kaptan bizi Kadıköy'e götür'' yazılı pankart ile büyük bir Galatasaray bayrağı açtı.

Alman basınının da büyük ilgi gösterdiği karşılama sırasında, taraftarlar etrafını sardıkları otobüsün ilerlemesini bir süre engelledi. Otobüsün ön camındaki ''Türkiye sizinle gurur duyuyor'' yazısı da dikkati çekti.

-ÖZEL KAPIDAN ÇIKTILAR-

Galatasaray kafilesi, Fuhlsbuttel Havalimanı'ndan normal çıkış kapısı yerine, özel uçakların indiği bölümü kullanarak ayrıldı. Bu sezon Hertha Berlin ile oynanan karşılaşma öncesinde, havalimanında taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar, ayrı bir bölümden çıkmayı tercih ederken, bunu haber alan taraftarlar da toplu halde buraya geldiler.

Bazı taraftarlar ise asıl çıkış bölümünde ellerinde çiçekleriyle beklemelerine rağmen, takımı göremeyince büyük hayal kırıklığına uğrayıp, ''Biz Galatasaray'ı çok seviyoruz, ancak onlar bizden kaçıyor'' diye tepki gösterdi.

Daha sonra Galatasaray kafilesi, havalimanından ayrılarak, kalacakları Meridyen Otel'e doğru hareket etti.

A.A.

3213_B_NuriSahin004.jpg

Şahin: "Turu rahat geçer"

Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, Hamburg maçında her Türk gibi Galatasaray'ı desteklediğini söyledi.
Hamburg'un Bundesliga'nın güçlü takımlarından biri olduğunu dile getiren milli futbolcu Nuri Şahin, "Hamburg maçında her Türk gibi ben de Galatasaray'ı destekliyorum. Hamburg güçlü bir takım, ama Galatasaray gerçek gücünü sahaya yansıtırsa turu rahat geçer" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı'nın İspanya ile oynayacağı Dünya Kupası grup eleme maçını da değerlendiren milli futbolcu Nuri Şahin, "İspanya ile çok önemli bir maç oynayacağız. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyerek, kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Milli futbolcu, bu sezon ligin kendi açısından iyi geçtiğini de belirterek, "Hemen hemen herzaman ilk 11'de oynuyorum. İnşallah başkaları da görür" dedi.

Genç futbolcu Yasin Öztekin ile ilgili soruya Nuri Şahin, "Kendisi iyi ve yetenekli bir futbolcu, ama altyapıdan gelerek A Takım'da oynamak kolay değil. Ben de altyapıdan gelip A takıma çıktım. İnşallah o da kendi yolunu çizip hem bize hem de Türk futboluna katkı sağlar" dedi.

Kaynak : İHA

Geri