Hamburg 1-1 G.Saray [Uefa 4.Tur İLk Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Ben gollü bir maç bekliyorum Alman takımlarının maçları alt bitmiyor
:hhmanD

Lig sonuncusundan 4 tane yediler geçen hafta .
Ama bu maça iyi hazırlandıkları belli .
GS'nin defansı sağlam olmazsa GS en az 2 Tane yer diye tahmin ediyorum .
2-1 1-2 Gibi skorla bitebilir maç .
Aslında herşey GS'ye bağlı .
GS'nin elinde ipler . Skoru kendi belirleyecek yani .
Başarılar diliyorum GS'ye .
:goz:

hambıırkk:0-1:GALATASARAY
Gol: Volkan:)

GaLaTaSaRaY 2 - 0 Hamburg

maç farklı bitecek gibime geliyor, ilk gol Lincoln,Baros,Arda,Volkandan gelecek Hamburgerde bir gol bulacak yani 4-1 Galatasaray kazanır.

3-1 ya da 4-1 Hamburg alır..

"G.Saray merak etmesin"

Hamburg-G.Saray maçını yönetecek olan hakem Kassai'ye Macaristan MHK Başkanı Vagner'in güveni tam.

133579.jpg

Macar hakem Laszlo Vagner, perşembe akşamı Almanya'da oynanacak Hamburg-Galatasaray maçının dünyaca ünlü orta hakemi Viktor Kassai için, ''Galatasaray merak etmesin, Kassai'ye güvenim tam, iyi maç yöneteceğine kefilim'' dedi.

Vagner, Kassai'nin iki gün önce oynanan Nyireghaza-Szombathely lig maçının bitiş düdüğü ile evsahibi taraftarlar tarafından bozuk para ve şişe yağmuruna tutulduğunu hatırlatılması üzerine, ''Kassai, pazar günü de mükemmel bir maç yönetti. Evsahibi takımdan iki kişiyi haklı olarak oyundan atınca zaten sabıkalı olan Nyireghazalı taraftarlardan tepki gördü'' dedi.

Vagner, ''Kassai, geçtiğimiz yıl da UEFA Kupası'nda çeyrek finale yükselme maçı yönetmişti. Macaristan'ın şu an dünyadaki en iyi hakemi olan Viktor Kassai ile gurur duyuyorum'' diye konuştu.

A.A.

Aslan'da 6 eksik!

UEFA Kupası 4. tur ilk maçında Hamburg ile deplasmanda karşılaşacak olan G.Saray, avantajlı bir skor istiyor.

133701.jpg

İlk maçı deplasmanda oynamanın avantajını iyi kullanmak isteyen sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan yenilmeden ayrılıp, turu Ali Sami Yen Stadı'nda geçmeyi istiyor.

Sarı-kırmızılı ekipte, cezalı olan Baros ile Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Meria, sakat olan Servet, Mehmet Topal, Linderoth ve Emre Güngör maçta oynayamayacak.

Hamburg ile Galatasaray arasında yarın HSH Nordbank Arena Stadı'nda TSİ saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek.

Galatasaray kafilesi bugün özel bir uçakla Hamburg'a gelecek. Sarı-kırmızılılar, Hamburg ile yapacağı karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını, maçın oynanacağı HSH Nordbank Arena Stadı'nda yerel saatle 18.00'de yapılacak ve yalnızca ilk onbeş dakikası basına açık antrenmanla tamamlayacak.

Antrenman öncesinde saat 17.30'da düzenlenecek basın toplantısında, teknik direktör Bülent Korkmaz medya mensuplarıyla biraraya gelerek maçla ilgili soruları yanıtlayacak.

-GURBETÇİLER BİLET PEŞİNDE-

Galatasaray'ın Hamburg ile oynayacağı karşılaşma öncesinde gurbetçi vatandaşlar, maçın biletini bulabilmek için büyük çaba harcıyor.

Hamburg Kulübü, Galatasaraylı taraftarların statta çoğunluğu almaması için bilet satışını sadece kulüp üyelerine yaparken, şehirde yaşayan gurbetçiler karaborsadan bilet almaya çalışıyor.

Hamburglu taraftarlar da maçın biletini, internetten satışın Almanya'da en etkili sitesi ''www.ebay.de'' den yüksek bedellerle açık arttırmayla satmaya çalışıyor. Biletlerin maç günü çok yüksek fiyatlarla alıcı bulması bekleniyor.

Şehirde yaşayan gurbetçilerin dışında, Almanya'nın diğer kentlerinden ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden de çok sayıda Türk'ün maç için Hamburg'a gelmesi bekleniyor.

Haberturk

0-1 GoL : Baros

duruma göre

ilk golü biz atarsak 1-1
onlar atarsa 2-1 alırız ümit bu maçların adamı inş. nonda oynamaz gol ümit :victory

Hamburg 3

Galatasaray 1

Hamburg = 2
GaLatasaray = 3

goLLer Hamburg = Piotr Trochowski,Mladen Petric
gaLatasaray = Arda,KeweLL,LincoLn

gerçekten bi fenerli olarak değil bi futbolsever oalrak söylüyorum

ne yazık ki Hamburg 2 - 0 Galatasaray..

neden?

Galatasaray geerçekten ;Bordo karşında zor olanı başardı. müthiş bi galibiyet aldı. Kabul.. ama hadi biraz gerçekçi olalım şans da yanındaydı..

Örneğin geçen sene Fenerbahçe sevilla deplasmanında da şansının yardımıyla geçmişti..

Ama Hamburg almanya liginde işleri ii gitmio.. bu maça sonuna kadar asılcaktır..

umarım haksız çıkarım ve gs alır..

Geri