Hamas döverek öldürdü

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
Filistin İnsan Hakları Merkezi, Hamas'a bağlı güvenlik güçlerinin Gazze Şeridi'nde bir kişiyi döverek öldürdüğünü bildirdi.

Merkezi Gazze'de bulunan insan hakları örgütü, ay başında Hamas yönetiminin güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan Cemil Asıf adlı Filistinli'nin gözaltı süresi içinde yediği dayak sonucu bugün hayatını kaybettiğini açıkladı.

Örgüt, Hamas'tan olayı soruşturmasını talep ederek, adlı tıp raporuna göre Asıf'ın acımasızca dövülmesi sonucu böbrek yetmezliğinden öldü.
Asıf'ın ölmesiyle birlikte Hamas'ın 2007 yılının haziran ayında Gazze Şeridi'nde yönetimi ele geçirmesinden beri gözaltında ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Kaynak

Biz demiştik ama Hamas (Başbakan' ın övgüyle söz ettiği örgüt) Filistinli halka zulm etmek için İsrail' e ihtiyaç duymaz diye...

Tayyip dışında her devlet başkanının terör örgütü diye kabul ettiği Hamas tan başka ne beklebir ki.....

Katılıyorum hakan gayet yerinde bi cümle sarfetmişsin...

Hamas' ın ne yaptığını, neden yaptığını tartışmıyorum ama sonuçta artık iyi öğrendik ki, bu insan hakları denen peş para etmez örgüt kendi işine gelen şeylere gelince gözünü-kulağını dört açıyor, çok merhametli oluyor ama yok işine gelmediği zaman ben görmedim, duymadım diyerek üç maymun taklidini çok iyi oynuyor!!

Şimdi aklıma Ferhan Şensoy'un filmde rol icabı hapishane müdürüne dediği söz aklıma geldi:

Bu Adalet Dediğiniz Hiç De Adil Bir Şey Değilmiş !!!!

Geri